Concordia’s pubquiz online

Concordia's Pubquiz gaat opnieuw digitaal! Na de succesvolle laatste POP-editie waren alle deelnemers enthousiast voor nog een keer. Op vrijdag 16 april start er weer een gezellige online quiz om 20.15 uur. Meedoen kan vanuit huis, met de hele familie.

Met deze Pubquiz houden we het gezellige Concordiagevoel vast, in de nieuwe stijl. De presentatie van de zeventig vragen (multiple choice en open vragen) is in de vertrouwde handen van Ron en Iris. De winnaar krijgt een bijzondere verrassing (mits in de omgeving van Haastrecht woonachtig)!

Samen voor Concordia!

Met deze Pubquiz zorgen we voor een gezellig avondje Concordia bij jou thuis. Een basisticket kost e10 euro per team. Koop eventueel ook extra steuntickets! Daarmee help je ook de financiële strop door het Coronavirus te beperken voor ons mooie theater. We hopen op jullie gulle bijdragen!

Wat heb je vrijdagavond nodig?

Om dit mee te kunnen spelen heeft u nodig twee toestellen (bijvoorbeeld telefoon en laptop) of op één device waarbij u twee schermen openzet.

We streamen via Zoom en u beantwoordt de vragen via Ahaslides.

Na inschrijving ontvangt u op het door u opgegeven e-mailadres op de quizdag een mail met de inlogcodes (let op: de mail kan in jouw spam- of reclamebox terechtkomen).

Borrelbox of -plank

Je kunt via info@grandcafe-concordia.nl een (pubquiz) borrelbox of -plank bestellen. Stuur een mail en u ontvangt het actuele assortiment en een bestellijst. Meer informatie 06-28476069 of 06-53873551.

Meer berichten