Afbeelding

ADO Vrouwen bindt Manon van Raay

Algemeen

ADO Den Haag Vrouwen heeft, in navolging op Liz Rijsbergen, opnieuw twee talenten uit de eigen opleiding beloond met een meerjarig contract. Teamgenoten Manon van Raay (17) heeft een overeenkomst getekend tot medio 2024. Zij maakt officieel deel uit van het Beloften elftal van ADO Den Haag Vrouwen, maar is het huidige seizoen vooral actief voor het eerste elftal.

Manon van Raay is de eerste speelster die de huidige jeugdteams van ADO Den Haag Vrouwen doorliep (MO16, MO17 en beloften) en debuteerde in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen. Op 11 december 2020 maakte Van Raay in het uitduel met Excelsior haar officiële debuut, nadat ze in de voorbereiding al vaker mee mocht spelen met de ploeg van Sjaak Polak. De aanvallende middenveldster begon haar voetballoopbaan bij Unio (later FC Oudewater) waar ze tot haar veertiende jaar speelde.

Trots

Van Raay tekende in het bijzijn van haar ouders vol trots haar eerste contract: ''Ik ben heel erg blij met het vertrouwen dat de club mij geeft. Daarnaast heb ik het enorm naar mijn zin bij ADO Den Haag Vrouwen. Ik kijk ernaar uit om mij verder te kunnen ontwikkelen als speelster en samen met het team en de club mooie resultaten te behalen.'' Manager Vrouwenvoetbal Karin Punt ziet een mooie toekomst voor Van Raay. ''Wij zijn enorm trots dat wij deze talentvolle meid voor langere tijd aan ADO Den Haag Vrouwen kunnen binden. Zij heeft onze huidige jeugdopleiding doorlopen. Dit is wederom een bevestiging dat onze jeugdopleiding haar vruchten afwerpt. De jeugd heeft de toekomst!''

Boezemmolen nummer 6: wieken in de wind.
Open molendag 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen 19 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht 20 uur geleden
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 23 uur geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht gisteren
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht 16 mei, 10:00
Afbeelding
Dertien mei 16 mei, 09:00