Wethouder Yolan Koster tijdens het aankondigingsmoment in Huis van Ervaring.
Wethouder Yolan Koster tijdens het aankondigingsmoment in Huis van Ervaring.

Week van de Lentekriebels

Algemeen

Voelen jullie de lentekriebels al? Bij ons gaat het al weer kriebelen om van alles te ondernemen. Met de huidige maatregelen blijft het een uitdaging om afwisselende en leerzame activiteiten te doen. In de Week van de Lentekriebels, 15 tot en met 19 maart, helpen we je hiermee! Wethouder Yolan Koster kondigde de 'Week van de Lentekriebels' aan voor de kinderen van de Timotheüsschool in Linschoten. De kinderen waren enthousiast en konden de Lentekriebels al voelen.

Activiteiten tijdens Week van de Lentekriebels

Tijdens de Week van de Lentekriebels krijg je een voorproefje van alle jeugdactiviteiten bij het 'Huis van Ervaring' en zijn er speciale lente opdrachten. De hele week kun je een rebus oplossen die leidt tot een geheime moppenclub. Lukt het jullie om lid te worden van de geheime club?

Woensdagochtend kan iedereen met de kinderen (tot en met 17 jaar) langskomen om een gratis 'Boekstart koffertje' op te halen en zich in te schrijven voor een gratis jeugd abonnement. Dat kan ook online. Met dit abonnement kunnen jullie in Montfoort of Linschoten boeken lenen en ophalen via de AfhaalBieb en Boekspot. Boeken lezen en luisteren kan ook online in de Bibliotheek-app.

Op Facebook en de nieuwe Huis van Ervaring website delen we leestips, leuke techniek-doe-opdrachten voor thuis en wordt er online voorgelezen. Zo hebben we tijdens de 'Week van de Lentekriebels' speciale Minecraft uitdagingen van de BiebBouwers. Kortom er is een heleboel te doen in de 'Week van de Lentekriebels' bij het Huis van Ervaring. Alle activiteiten vind je op www.huisvanervaring.nl

Afbeelding
Afbeelding