Bart van den Belt.
Bart van den Belt. pr

Topondernemer Bart van den Belt spreekt voor Women in Business Oudewater

Algemeen

Women in Business Oudewater (WBO) - hét netwerk voor vrouwelijke ondernemers uit Oudewater begint het nieuwe seizoen meteen goed. Op dinsdag 22 september zal topondernemer en eigenaar van de Zakelijk Succes Academie Bart van den Belt spreken in het Cultuurhuis van Oudewater.

Bart van den Belt begon in groep 7 van de basisschool zijn eerste handeltje. Hij kocht in de pauze sigaretten voor zijn meester. “Dat kon toen nog”, zegt hij daar zelf over. “Later ontdekte ik dat mijn opa een overschot aan lege sigarendozen had. Daar had ik een idee voor: de sigarendozen haalde ik op, ik bouwde ze om tot tekendozen en verkocht ze aan docenten voor maar liefst drie gulden.”

Deze kleine ondernemingen zijn het begin van een lange reeks succesvolle ondernemingen. Bart heeft verschillende bedrijven en concepten succesvol ontwikkeld en verkocht. Sinds 2010 is hij een veelgevraagd spreker en trainer. “Ik help ondernemers hun bedrijf te systematiseren en hun winst substantieel te verhogen. Hierdoor kunnen ze doen waarvoor ze gemaakt zijn en de meeste impact maken voor hun klanten.” Met al zijn ervaring heeft Bart de Zakelijk Succes Academie opgericht. Dit is de eerst Post HBO geaccrediteerde ondernemersopleiding.

Laat je onderneming groeien

WBO-bestuurslid Ellen van Leeuwen heeft eerder een avond van Bart van den Belt mogen bijwonen. “Toen ik Bart hoorde dacht ik meteen: die moeten we naar Oudewater halen. Bart spreekt boeiend en geeft toepasbare handvatten om je onderneming - groot of klein - te laten groeien. De tips van Bart hebben er daadwerkelijk voor gezorgd dat mijn bedrijf is gegroeid. Fantastisch toch?”

Women in Business Oudewater is het netwerk voor alle vrouwelijk ondernemers uit, óf actief in Oudewater. De netwerkvereniging wil ondernemers verbinden, ervaringen laten delen en laten groeien. Vijf keer per jaar organiseert zij leerzame en inspirerende avonden. Ellen: “In oktober 2019 zijn we gestart met onze eerste bijeenkomst. We mogen nu bijna zestig ondernemers tot onze leden tellen. We hebben een mooi en inspirerend, maar door het coronavirus ook bijzonder, eerste jaar achter de rug. Na twee onlinebijeenkomsten komen we op 22 september weer echt bij elkaar. Met Bart maken we een goede start!”

Nieuwsgierig naar WBO en Bart van den Belt?

Als vrouwelijke ondernemer ben je van harte welkom in Cultuurhuis Oudewater op 22 september. Een introductieavond kost 20 euro. Wanneer je dezelfde avond besluit lid te worden van WBO, wordt het bedrag in mindering gebracht op het lidmaatschapsgeld van 95 euro.

Na afloop is er tijd om tijdens een informele borrel kennis te maken met de leden van WBO. Om je aan te melden of voor meer informatie kun je mailen naar contact@wboudewater.nl.

Ellen van Leeuwen

Afbeelding
Nat maar gezellig schoolvoetbaltoernooi 26 minuten geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 56 minuten geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 5 uur geleden
Sorry, die duw in de boarding was ietsje te fors(wel een blessure en een wissel voor Thomas Hoogenboom)
FC Oudewater laat duur punt liggen in slotfase 7 uur geleden
Een grutto op Het Beloken Land, in een plas drasgebiedje, waar hij zich goed thuis voelt.
Lezing 'Weidevogelwellness Het Beloken Land' 8 uur geleden
Het is weer gelukt een prachtig en 'voor-ieder-wat'-programma te maken voor Koningsdag.
Koningsdag in Oudewater 22 uur geleden
Afbeelding
Uit het leven gegrepen 22 apr, 12:00
Afbeelding
Opbrengst Reuma collecte 2024 22 apr, 09:00