Afbeelding
Foto: pr

Opbrengst Reuma collecte 2024

Algemeen

Er leven in Nederland meer dan twee miljoen mensen met reuma. De beschadiging van hun gewrichten en spieren is nog steeds niet te genezen. De impact van reuma op je leven en op de hele maatschappij wordt ondertussen enorm onderschat. Dat is de pijnlijke realiteit van reuma. Bij Reuma Nederland doen we er alles aan om die pijnlijke realiteit te veranderen. Dit doen we onder andere door geld in te zamelen voor onderzoek naar betere behandelingen, zodat reuma in 2040 echt te genezen is.

Reuma Nederland bedankt alle collectanten en inwoners van Oudewater en omstreken voor hun grote inzet en bijdrage aan de landelijke collecteweek. Tijdens de collecte van 18 tot en met 23 maart hebben zij met elkaar in totaal 2.639,63 euro opgehaald voor het goede doel.

Gezocht organisator voor 2025

Voor 2025 is Reuma Nederland op zoek naar een nieuw organisatietalent m/vr voor Oudewater, affiniteit met internet (collecteweb) is een pré. Alsook naar nieuwe wijkhoofden voor de Noordzijde en Klein Hekendorp.

Voor informatie en uitleg mag je bellen met Ans Konings, tel. 06 12071283 of stuur haar een mail anskonings30@gmail.com of naar vrijwilligers@reumanederland.nl

Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek 7 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 10 uur geleden
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 12 uur geleden
Afbeelding
Voetbalprogramma 14 uur geleden
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 15 uur geleden
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 2 mei, 19:00
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 2 mei, 17:00
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 2 mei, 14:00