Afbeelding
Foto: pr

Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma

Algemeen

Zwemmen is niet alleen leuk, maar ook van levensbelang in een land vol water. Wil jij graag dat jouw zoon of dochter op zwemles gaat, maar is er geen geld om de lessen te betalen? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt! Zij betalen het lesgeld en eventueel het zwemabonnement. Zo kunnen ook kinderen uit gezinnen waar weinig geld is hun zwemdiploma halen.

Hoe werkt het?

Je kunt als ouder / verzorger niet zelf een aanvraag indienen bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dat kan alleen gedaan worden via een tussenpersoon. SWOM is zo’n tussenpersoon. Wij kennen de spelregels en weten of je kind in aanmerking komt. Kijk op de website www.swomontfoort.nl/jeugdfonds-sport-cultuur en vul alvast de ouderkaart in en neem die mee naar de afspraak. Je kunt een afspraak maken via 0348 469109 of je stuurt een e-mail naar info@swomontfoort.nl. Wij regelen de gehele aanvraag voor je.

Wat is het bedrag?

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur bepaalt het bedrag op basis van de hoogte van het lesgeld en het zwemabonnement. Na goedkeuring van de aanvraag, wordt de bijdrage rechtstreeks aan de zwemvereniging betaald. Je ontvangt zelf geen geld.

Afbeelding
Collectanten de straat op voor kinderen in armoede 8 minuten geleden
Afbeelding
Enkeltje Holandija nu ook in Oudewater 17 uur geleden
Afbeelding
Taizé viering in Linschoten 22 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren gisteren
Afbeelding
Plusdienst 'Geloof, Hoop & Liefde' 13 apr, 09:00
Afbeelding
In Memoriam: Piet Rutges (1949 - 2024) 12 apr, 19:00
Afbeelding
O.P.A. vijftig jaar! 12 apr, 18:00
De eerste bezoeker van het seizoen ontving enkele publicaties over het Gemaal en heerlijke koeken.
Amersfoort aan zee in Haastrecht 12 apr, 17:00