Afbeelding
Foto: pr

Bijzonder theaterstuk over ouderen in Oudewater op 29 november in de Klepper

Algemeen

‘It takes a village to raise a child … zo luidt de bekende uitspraak die gaat over de allerjongsten van onze samenleving. Dit betekent zoiets als ‘Kinderen opvoeden gaat verder dan alleen de ouders, je hebt er een heel dorp voor nodig: grootouders, vrienden en familie, buren, leerkrachten, de trainer van de sportclub, de leiders van de jeugdbeweging en andere volwassenen.

Maar … dit is net zo waar voor onze ouderen. We moeten het met én voor elkaar doen. Theaterstuk De Waardenladers is op maat gemaakt voor en met mensen uit Oudewater, of zij nu professional, vrijwilliger, naaste en mantelzorger, of geïnteresseerde zijn. Voor alle inwoners is het een bijzondere middag of avond uit, vol muziek, interactie, cabaret en verbinding.

Het initiatief voor deze voorstelling komt van De Wulverhorst, samen met Gemeente Oudewater, de KBO-PCOB, de Zonnebloem, huisartsen uit Oudewater en nog veel meer betrokkenen.

Sabine Uitslag, oud-politica én, met haar sprankelende persoonlijkheid, lid van De WaardenLaders: “Met hun hulp zetten we een bijzondere middag- en avondshow neer op 29 november in de Klepper. We laten een positief geluid horen, zonder onze ogen te sluiten voor de uitdagingen die er zijn in de zorg.”

Kaartjes voor deze voorstelling kosten € 4,95 (inclusief een kopje koffie). Aanmelden kan via receptie@wulverhorst.nl.

Afbeelding
Verenigingen verbreken miljoenenrecord; recordopbrengst voor FC Oudewater 30 minuten geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 3 uur geleden
Afbeelding
Een Luisterend Oor 17 uur geleden
Afbeelding
Kerst met de kerstman en -mutsen 19 uur geleden
Afbeelding
Alzheimer Café regio Woerden gisteren
Afbeelding
Curlingseizoen van start in Montfoort 9 dec., 19:00
Afbeelding
Belangrijke stap voor dierenwelzijn 9 dec., 17:00
Afbeelding
Wereldlichtjesdag Montfoort 9 dec., 12:00