Afbeelding
Foto: pr

Openbaring van sportief talent tijdens Jupiter verenigingen- en bedrijventoernooi

Algemeen

Op 29 december organiseerde volleybalvereniging Jupiter hun verenigingen- en bedrijventoernooi.
Een gezellig sportief volleybaltoernooi waarin gelegenheidsteams het tegen elkaar opnemen.
In een drietal categorieën namen dertien teams uit Oudewater en omstreken het tegen elkaar op.

Na een gezamenlijke warming-up en een krachtige yell om elkaar vooraf te imponeren starten de teams met de wedstrijden. Vanaf dat moment kwam het aan op talent, inzet en teamgeest. In de categorie ‘zelden gevolleybald’ werd stevig gestreden en kon het publiek genieten van nog niet eerder getoonde volleybalkunsten. Het sociale jongeren team van Sjoud, de graag uitgedaagde vrijwilligers van Scouting Jorisgroep en enthousiaste teamgenoten van TEBI moesten het uiteindelijk afleggen tegen OZV.

Op het recreatieve niveau was een spannende strijd gaande. De topfitte fysiotherapeuten van Fysio on the Move gingen voor creativiteit, terwijl een tweede team van TEBI zich concentreerde op hun stabiele basis. De collega’s van 3 keuken & bar lieten maar eens zien hoe goed ze op elkaar zijn ingespeeld. Ondanks de vele overwinningen van Readyfortravelling konden ook zij niet voorkomen dat de blije en fanatieke collega’s van YellowBellies de beker mee naar huis namen.

In de hoogste categorie leunde Installatietechniek Vink vooral op de vrouwelijke kracht. Het talententeam van OZV gebruikte hun benen-om-en-om techniek op ingenieuze wijze om hoog boven het net uit te komen. Ondanks deze inzet waren het de twee teams van de Avant groep die tegen elkaar de finale speelden. De beker ging dus sowieso mee naar kantoor van Avant. De finale bleef lang spannend en pas in de staart van de wedstrijd trok het winnende team de overwinning naar zich toe.

Een zeer geslaagd volleybaltoernooi met grote sportieve prestaties dat werd afgesloten met een gezellige borrel. We zien jullie volgend jaar graag weer!

Afbeelding
Haastrechtse Rommelmarkt 10 uur geleden
Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 11 uur geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 12 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 15 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 17 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 19 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 20 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 17 apr, 19:00