Afbeelding
Foto: pr

Openbaring van sportief talent tijdens Jupiter verenigingen- en bedrijventoernooi

Algemeen

Op 29 december organiseerde volleybalvereniging Jupiter hun verenigingen- en bedrijventoernooi.
Een gezellig sportief volleybaltoernooi waarin gelegenheidsteams het tegen elkaar opnemen.
In een drietal categorieën namen dertien teams uit Oudewater en omstreken het tegen elkaar op.

Na een gezamenlijke warming-up en een krachtige yell om elkaar vooraf te imponeren starten de teams met de wedstrijden. Vanaf dat moment kwam het aan op talent, inzet en teamgeest. In de categorie ‘zelden gevolleybald’ werd stevig gestreden en kon het publiek genieten van nog niet eerder getoonde volleybalkunsten. Het sociale jongeren team van Sjoud, de graag uitgedaagde vrijwilligers van Scouting Jorisgroep en enthousiaste teamgenoten van TEBI moesten het uiteindelijk afleggen tegen OZV.

Op het recreatieve niveau was een spannende strijd gaande. De topfitte fysiotherapeuten van Fysio on the Move gingen voor creativiteit, terwijl een tweede team van TEBI zich concentreerde op hun stabiele basis. De collega’s van 3 keuken & bar lieten maar eens zien hoe goed ze op elkaar zijn ingespeeld. Ondanks de vele overwinningen van Readyfortravelling konden ook zij niet voorkomen dat de blije en fanatieke collega’s van YellowBellies de beker mee naar huis namen.

In de hoogste categorie leunde Installatietechniek Vink vooral op de vrouwelijke kracht. Het talententeam van OZV gebruikte hun benen-om-en-om techniek op ingenieuze wijze om hoog boven het net uit te komen. Ondanks deze inzet waren het de twee teams van de Avant groep die tegen elkaar de finale speelden. De beker ging dus sowieso mee naar kantoor van Avant. De finale bleef lang spannend en pas in de staart van de wedstrijd trok het winnende team de overwinning naar zich toe.

Een zeer geslaagd volleybaltoernooi met grote sportieve prestaties dat werd afgesloten met een gezellige borrel. We zien jullie volgend jaar graag weer!

Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 1 uur geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 2 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 20 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00