Afbeelding
Foto: pr

Verhalen met muziek, muziek met verhalen

Algemeen

Zondag 29 januari om 14.00 uur organiseert de Haastrechtse Kring een bijzondere activiteit in ‘t Raedthuys in Haastrecht: “Pianomuziek met uitleg door concertpianist Geert Omta”. Dit gebeurt onder de titel ‘Verhalen met muziek, muziek met verhalen.’

Luisterplezier

Veel liefhebbers van klassieke muziek zullen het wel herkennen; Je hoort de muziek en je vraagt je af, wie heeft dat ook alweer gecomponeerd en wat heeft hij nog meer gecomponeerd? Maar ook, wanneer leefde die componist eigenlijk, wie waren zijn tijdgenoten en wat gebeurde er, bijvoorbeeld, tijdens zijn leven in de wereld om hem heen? Allemaal ‘weetjes’ die het plezier in het luisteren alleen maar kunnen doen toenemen.

Kaartverkoop

Om dit allemaal te ontdekken bent u van harte welkom op zondagmiddag 29 januari om 14.00 uur in ‘t Raedthuys. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is aanbevolen. Toegang e 22,50, donateurs e 20,00, CJP en jongeren tot 18 jaar gratis. Kaarten via www.haastrechtsekring.nl of aan de kassa (let op u kunt niet pinnen).

Pianist Geert Omta

Mireille van der Ham

Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek 3 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 6 uur geleden
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 8 uur geleden
Afbeelding
Voetbalprogramma 10 uur geleden
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 11 uur geleden
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy gisteren
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 2 mei, 17:00
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 2 mei, 14:00