Afbeelding
Foto: pr

Hoe geef je vorm aan je afscheid

Algemeen

Op vrijdagochtend 20 januari organiseert Inloophuis ‘Leven met kanker’ te Woerden een bijeenkomst over het thema: ‘Hoe geef je vorm aan je afscheid?’. Gastspreker is de in Woerden woonachtige Baaike Brand, gediplomeerd stervensbegeleider, ritueelbegeleider en deskundige op het gebied van nabestaan en rouwen.

Hoewel niemand uitkijkt naar het definitieve afscheid, komt dit moment voor sommigen sneller dan gehoopt of verwacht. Zelf vormgeven aan je afscheid kan je helpen bij het omgaan met dit naderende moment. Wellicht wil je de mensen die jou na staan nog iets meegeven, zijn er woorden die gesproken of muziekstukken die gehoord mogen worden, zijn er rituelen die jou bijzonder aanspreken, is er een symbool dat staat voor jouw leven. De tastbare herinnering die hierdoor ontstaat kan jouw dierbaren helpen op weg naar rouwen. Baaike vertelt graag over alle mogelijkheden.

Deze bijeenkomst vindt plaats in Inloophuis ‘Leven met kanker’ aan de Wilhelminaweg 12 te Woerden. Vanaf 09.30 uur is iedereen welkom. Het programma begint om 10.00 uur en duurt tot uiterlijk 12.00 uur.

Je bent van harte welkom en aanmelden vooraf stellen we erg op prijs. Dit kan per telefoon 0614004496, per email info@inloophuislevenmetkanker.nl of in het Inloophuis, openingstijden zie de website www.inloophuislevenmetkanker.nl. Aan het bijwonen van deze informatiebijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen 13 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht 14 uur geleden
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 17 uur geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 19 uur geleden
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht 21 uur geleden
Afbeelding
Dertien mei 22 uur geleden
Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort 15 mei, 19:00
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af.
Amazing Stroopwafels sluiten seizoen Cultureel Montfoort in stijl af 15 mei, 18:00