Een prachtige promotie van de Krimpenerwaard.
Een prachtige promotie van de Krimpenerwaard. Foto: Cees Reichard

Presentatie Krimpenerwaard op Vakantiebeurs Utrecht

Algemeen

Op de Vakantiebeurs in Utrecht hebben de bezoekers kennis kunnen maken met de Krimpenerwaard. Dit was een prachtige presentatie van onze Waard. Het prachtige poldergebied met zijn boerderijen, wateren en de opvallende knotwilgen, daarnaast de prachtige stadjes en dorpen met o.a. verschillende musea en ateliers. De organisatie was in handen van de stichting Promotie Krimpenerwaard en Zilverstad Marketing Krimpenerwaard.

Meestal is er een landsplein met stands uit diverse regio’s en steden als Friesland, Achterhoek, Limburg, Amsterdam, Den Haag en ga zo maar door. Deze schitterden allen door hun afwezigheid, alleen de Krimpenerwaard was duidelijk aanwezig. Een prachtig ingerichte stand die bij binnenkomst van de beurs gelijk opviel. Uit Vlist werd deze op de eerste dag bemand door Rober Smith en Klaas en Joke de Wit.

Woordvoerder Klaas de Wit vertelde dat de stichting Promotie Krimpenerwaard al een paar jaar het plan had om hier aanwezig te zijn. Door de corona is dat op een laag pitje gezet. Nu er weer een beurs is heeft men besloten om mee te doen. Men had geen idee hoe dit zou uitpakken.

De Wit: “Onze stand had aan belangstelling geen gebrek. We hadden het gewoon druk. We kregen vaak te horen dat men het jammer vond dat Nederland zich niet verder presenteerde. Daarom veel belangstelling voor dit gebied en er was veel respons. Er werden veel folders over fietsen, wandelen en overnachtingen meegenomen.

Door het raden van het gewicht van drie kazen werd de waard en daarmee ook onze streekproducten op de kaart gezet. De winnaar krijgt een compleet verzorgd weekend in de Krimpenerwaard aangeboden.”

Cees Reichard

De mooi ingerichte stand van de Krimpenerwaard.
Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 2 uur geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 3 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 21 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00