Afbeelding

Vrouwen in hun beste vorm met Shape studio Lijftime

Algemeen

De verbouwing van het grote pand aan de Populierenweg 17 is nog in volle gang. Op 1 februari openen vriendinnen Irmgard van Els en Sacha Groen op de eerste verdieping hun fonkelnieuwe Shape Studio Lijftime. Hier helpen zij vrouwen de beste versie van zichzelf te worden. “In deze tijd gaat het om gezond en fit zijn, en daar gaan wij een steentje aan bijdragen.”

Vriendinnen Irmgard en Sacha merken dat naarmate de jaren vorderen hun lijf verandert. Ook hebben ze niet meer zo veel energie als voorheen, dus is het zoeken naar de juiste balans. Men wordt zich steeds meer bewust van het belang van goed voor jezelf en je lijf zorgen. Gezond eten en leven is een trend. “Tijdens de bakkies kwam dit onderwerp steeds vaker ter sprake en ontstond het idee om zelf een shape studio te starten. Nadat we ons er goed in verdiept hadden en een geschikt pand vonden, werd Lijftime een feit.”

Super woman

Veel vrouwen zijn ontevreden over hun lijf en zijn kritisch op zichzelf. Ze kampen bijvoorbeeld met hormoonschommelingen waardoor hun figuur verandert, of komen na de zwangerschap niet meer terug op hun oude gewicht. Iedereen weet dat het belangrijk is om op je voeding te letten en in beweging te blijven. Maar tegenwoordig moet de vrouw een soort super woman zijn: zorgzame moeder, lieftallige echtgenoot, huisvrouw, carrièretijger en beheerder van de sociale agenda. Daarnaast wil ze ook graag aandacht besteden aan haar uiterlijk, maar daar is vaak geen tijd meer voor. “Wij willen deze heldinnen tegemoet komen. Bij ons kun je straks al met twee keer per week een half uur sporten gegarandeerd centimeters verliezen en een strakkere huid ontwikkelen.”

Op maat

Shape Studio Lijftime biedt sport op maat. Tijdens een intakegesprek wordt kennisgemaakt met de klant en een persoonlijk sportprogramma opgesteld op basis van gewicht, leeftijd, conditie en de probleemzones die zij graag wil aanpakken. “Als vrouwen proberen af te vallen verdwijnt het vet vaak als eerste op de plekken waar ze dat juist niet willen. Bij ons pak je doelgericht je probleemgebieden aan”, legt Irmgard uit.

Echter, ‘in shape zijn’ betekent voor de vriendinnen niet per sé dat je maatje 36 moet hebben. Sacha: “Het gaat erom dat je zowel letterlijk als figuurlijk lekker in je vel zit. Wij willen dat elke klant stralend, ontspannen en zelfverzekerd ons pand weer verlaat.”

Het aanbod

Shape Studio Lijftime streeft ernaar dat de klant haar beoogde resultaat snel bereikt, zodat ze gemotiveerd blijft en tevreden is. Dit gebeurt door middel van bewegen in sportapparatuur op basis van infrarood. De klant heeft de keuze tussen de SlimCab (warmtecabine) waarin je grondoefeningen doet, of de VacuStep waarin je cardiosport doet. Beide apparaten zorgen voor gewichts- en centimeterverlies, spieropbouw en huidverstrakking.

Tevens biedt Lijftime twee soorten behandelingen aan die het afslanken ondersteunen, de gezondheid een boost geven, stress verminderen en cellulite doen verdwijnen: Infraroodtherapie en Compressietherapie. Wat dit precies inhoudt en welke voordelen deze behandelingen hebben kunt u lezen op de website www.lijf-time.nl

“Wil je naast sporten ook je voedingspatroon aanpassen, dan kunnen wij je daarin adviseren en begeleiden”, voegt Sacha toe.

Infrarood

Bij Shape Studio Lijftime zit in alle apparatuur therapeutische infrarood. Deze stralingen dringen zo ver door in de huid, dat ze zelfs de diepste vetreserves bereiken. De warmte zorgt ervoor dat de vetverbranding en de bloedcirculatie sneller op gang komen, waardoor je contouren verbeteren en het lichaam ontgift. De huid wordt gladder en je lijf komt tot rust. Irmgard: “Het is ook heel goed voor je spierherstel. Topsporters doen dit er graag bij om soepel te blijven. En zelfs vrouwen met bijvoorbeeld reumatische klachten of MS kunnen bij ons komen sporten. Het is echt een weldaad voor lichaam en geest.”

Momentje voor jezelf

Een bezoekje aan Shape Studio Lijftime moet voelen als een momentje voor jezelf. “Wij willen een prettige omgeving creëren waar vrouwen zich op hun gemak voelen en graag komen werken aan een fit en mooi lijf. Na afloop heb je een voldaan en relaxt gevoel, zodat je de drukke week weer aankan”, sluiten de dames af.

De ontwikkelingen rondom Shape Studio Lijftime kunt u volgen op Facebook en Instagram.

Ellen van Leeuwen

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 4 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 6 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 9 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00