Afbeelding
Foto: pr

Herdertjestocht in Montfoort

Algemeen

De Herdertjestocht is een mooie traditie in de gemeente Montfoort, waarbij jong en oud het kerstverhaal beleven terwijl ze een avondwandeling maken door onze sfeervol verlichte stad. Normaal gesproken wordt de Herdertjestocht iedere twee jaar georganiseerd door de Werkgroep Oecumene Montfoort. De beoogde editie van 2021 kon helaas niet doorgaan in verband met corona. Maar dit jaar gelukkig weer wel!

De tocht begint in de RK kerk, gaat o.a. via de molen en de Grote- of Sint-Janskerk, en eindigt ongeveer een uur later in De Rank, waar warme chocolademelk wordt geserveerd.

Een recordaantal koren en muziekvereniging uit Montfoort en Linschoten geeft acte de présence, waaronder de IJsselzangers, het Schakelkoor, Zanglust, Carolus, het vrijwilligerskoor van de Hervormde Kerk, Marcello, Ons Genoegen, en een kinderkoor speciaal gevormd voor de tocht o.l.v. Clementine Bergman. En er zal ook vanuit de Oekraïense gemeenschap in Montfoort een muzikale bijdrage zijn!

De Herdertjestocht vindt plaats op zaterdag 17 december en de start is tussen 18:00 en 19:00 uur. Iedereen is welkom, en inschrijving vooraf is niet nodig.

Info: www.herdertjestocht.nl

Team Puzzelpoezen.
Puzzelkampioenschap in Dorpshuis De Vaart 12 uur geleden
Afbeelding
Bianca Tettero en de ReadShop 13 uur geleden
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 14 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 15 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 15 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 18 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 20 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 23 uur geleden