Het projectkoor o.l.v. Michiel Rozendal.
Het projectkoor o.l.v. Michiel Rozendal. pr

Geslaagde seizoenstart Cultureel Montfoort

Algemeen

Vele mensen waren zaterdagmiddag 17 september naar de RK kerk in Montfoort gekomen, voor het miniconcert van het projectkoor o.l.v. Michiel Rozendal. Het koor had vanaf 10.00 uur geoefend op zeven mooie muziekstukken. Michiel wist, in zeer korte tijd, de mooiste klanken uit de ongeveer zeventig zangers te krijgen. De akoestiek in de kerk deed de rest. Één van de uitgevoerde nummers was het Ubi Caritas, maar dan een eigen arrangement van de dirigent. Het werd prachtig ten gehore gebracht.

‘s Avonds was het de beurt aan de coverband One after 909. Door verschillende omstandigheden waren twee eerder geplande avonden niet door gegaan, dus de derde keer was scheepsrecht. Bekende en minder bekende Beatles songs werden gespeeld. De band beschikt tevens over een blazers quintet, dus dat maakte het plaatje compleet. Een volle zaal zong en danste de hele avond mee.

Aanstaande zaterdag is de volgende voorstelling in zalencentrum St. Joseph: Irish dance ‘A Journey Through Time’, een Ierse dansshow vol spektakel. Aanvang 20.00 uur. Kaarten te koop via de site.

One after 909
Afbeelding
Geheel verzorgde paasbrunch van Kip en Lekker 8 uur geleden
Afbeelding
Wegwijs viert vijfjarig jubileum: “We trakteren op lekkers!" 10 uur geleden
Afbeelding
De eerste school van 2023 op bezoek bij Gemaal in Haastrecht 17 uur geleden
Afbeelding
Makkelijk geld bijverdienen: Dat doe je zo! 19 uur geleden
Afbeelding
Blik op ... Knotwilgen 25 mrt., 17:00
Afbeelding
Taizéviering in Linschoten 25 mrt., 12:00
Afbeelding
Taizéviering in Haastrecht 25 mrt., 10:00
Afbeelding
Klussen en verbouwen in Oudewater 25 mrt., 08:00