PJGU Truck- en tractorpulling evenement Montfoort

Aanstaande vrijdag 12 en zaterdag 13 augustus wordt het terrein van Scholman aan de M.A. Reinaldaweg te Montfoort weer omgebouwd tot een evenemententerrein voor de wedstrijden en tentfeesten van de PJGU Pulling Montfoort.

Op de vrijdag avond starten we om 19.00 en zullen de Trucks het Spits afbijten. De Bakwagenklasse met trucks uit de regio, Supersport en de 8,5 ton supersport klassen zullen weer voor een indrukwekkende avond zorgen. Na de wedstrijden wordt deze eerste dag afgesloten met een tentfeest met niet alleen Vieze Jack maar ook Waterproof shampoo in de tent!

Op zaterdag starten om 14.00 uur de eerste wedstrijden van de tractoren. Er zullen 10 verschillende klassen voorbijkomen waaronder supersport maar ook de standaard klasse waardoor er zelfs tot ‘s avonds te genieten is van alle wedstrijden en op de zaterdag zijn de Trucks van de NTTO ook aanwezig. Uiteraard zijn er voldoende mogelijkheden voor een hapje en een drankje. Om ook de kinderen te vermaken is er een kinderarena met onder andere een stormbaan, ballonkunstenaars, schminkers en een kinderboerderij!

Afsluitend aan deze zaterdag is er nog een tentfeest waar zowel de band Session een optreden zullen geven maar ook Snollebollekes van de partij zal zijn. Naast het terrein is er de mogelijkheid om gratis te parkeren! Voor meer informatie kunt u terecht op de website, www.pjguzuidwestutrecht.nl

Om het weekend te laten slagen kunnen wij niet zonder onze vrijwilligers.

Mocht jij ook interesse hebben om te komen helpen? Stuur dan een mailtje naar pjgupullingmontfoort@gmail.com.

Meer berichten