Marjolein van Arkel-Tukker (tweede van rechts onder)en Diana Straver (derde van links onder) stelden dit damesteam samen.
Marjolein van Arkel-Tukker (tweede van rechts onder)en Diana Straver (derde van links onder) stelden dit damesteam samen. Mireille van der Ham

Trainer gezocht voor damesteam VVH

Algemeen

Toen Diana Straver merkte dat zij niet de enige fanatieke moeder langs de zijlijn bij de voetbalwedstrijden van haar zoon was ontstond het idee om een damesteam op te zetten. Ze vroeg een aantal moeders of hier interesse voor was en al snel bleek dat hier flink wat animo voor was.

Marjolein van Arkel-Tukker, die de organisatorische touwtjes in handen nam, wilde graag meewerken aan het idee van Diana. Marjolein heeft vroeger een aantal jaren gevoetbald en geeft inmiddels training aan de jeugd van VVH, zij zat dus dicht op het vuur om goede contacten te leggen. Zo heeft Marjolein geregeld dat het damesteam op maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur een eigen plek op het veld heeft om lekker te kunnen voetballen.

Sinds januari dit jaar wordt er iedere week fanatiek getraind door de dames. In eerste instantie is het damesteam, bestaande uit vijftien dames tussen de 30 en 45 jaar oud (op dit moment zit het team vol en is er helaas geen ruimte om bij de dames aan te sluiten), gestart met een trainer. Helaas is deze trainer overgestapt naar een ander team binnen VVH dat op hetzelfde tijdsstip traint.

De voetballende moeders hopen in de toekomst op vrijdagavond aan een competitie te gaan deelnemen, als zij hiervoor klaargestoomd kunnen worden door een trainer die deze gezellige club dames aankan!

Er zijn nu drie vrijwilligers die training willen geven aan dit team, maar dit is tijdelijk en allemaal doen zij een avond in de maand. Het liefst hebben zij iemand die er iedere week is.

Dus denk je na het lezen van dit bericht: ‘Ik zie het wel zitten om deze enthousiaste dames te trainen’, neem dan contact op met Marjolein van Arkel-Tukker via marjoleintukker@vvhaastrecht.nl

Mireille van der Ham

De dames in actie.
Afbeelding
Voetbalverslagen en programma 54 minuten geleden
Elvira Schenk poseert met twee schilderijen die veel voor haar betekenen.
Linschotense Elvira exposeert in Galerie Montfoort 16 uur geleden
Afbeelding
Europese verkiezingen 18 uur geleden
Afbeelding
Boek een arrangement bij De Ballensnoeperij 23 uur geleden
Afbeelding
BMM Band met live muziek 'From The Sixties Till Now' 5 mei, 19:00
Hier - het is december 2023 - wordt minutieus gewerkt aan het restaureren van de beschilderingen van het priesterkoor.
Stichting Reddingsplan Franciscuskerk Oudewater maakt restauratie priesterkoor mogelijk 5 mei, 17:00
Team 226 'Zorgpartners Midden-Holland'.
De Roparun in het pinksterweekend weer van start 5 mei, 16:00
Het opbrengen van N.S.B.-ers op 5 mei door twee priesterstudenten uit MegenFrans de Roode en Evert Hardesmeets, die ondergedoken zaten bijHein Blom in de Hekendorpse Buurt (nu kinderdagverblijf Veld-Zicht).Zij speelden een belangrijke rol in het verzet.Evert Hardesmeets (rechts) zou later op de dag zich verstoppenin het huis van Van Vliet op het IJsselvere en er de nacht doorbrengen.
Oorlogsdagboek mei 1945 4 mei, 19:00