Afbeelding
pr

Vijftig jaar getrouwd

Algemeen

Een zonnige dag met een gouden randje bij familie Van der Voet, een familie die zich inzet ten behoeve van de Haastrechtse leefgemeenschap. Woensdag 23 maart was het feest in de tuin aan de Haastrechtse Boezem. Harry & Jeanne van der Voet vierden dat zij sinds 23 maart 1972 als echtpaar door het leven gaan. Christel Prins van De Stamtafel zorgde voor een veelzijdige lunch.

Net als vijftig jaar geleden was het een zonnige dag waarop zij zichtbaar genoten van de aanwezigheid van familie en vrienden en hun vier kleindochters in het bijzonder.

Vanaf 1970 bestuurde Harry Administratiekantoor Van der Voet B.V. en Van der Voet Assurantiën B.V. Nog steeds vervult Harry de rol van penningmeester bij talloze initiatieven in Haastrecht. Zoals bij het Van den Akkerfonds, de stichting die als doel heeft: het stimuleren van activiteiten door verenigingen, stichtingen of andere instellingen van culturele, sportieve of maatschappelijke aard ten behoeve van de Haastrechtse leefgemeenschap.

Harry zorgt voor de financiële vraagstukken, Jeanne is voor de uitvoerende kant. Ze staat regelmatig, net als andere vrijwilligers, met haar kaplaarzen te schoffelen in het Haastrecht Bos, Overtuin Bisdom Van Vliet.

Afbeelding
Afbeelding
Fantastische opbrengst collecte Hospice 4 uur geleden
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 21 uur geleden
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 23 uur geleden
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 26 apr, 14:00
Afbeelding
Geloofsontmoeting 26 apr, 12:00
Afbeelding
Magenta exposeert 26 apr, 10:00
Afbeelding
Leerlingen Klavertje 4 exposeren 25 apr, 19:00
Afbeelding
Mooie prestaties bij het steppen 25 apr, 18:00