Afbeelding
M Walinga

Jaaruitvoering Muziekvereniging ‘Ons Genoegen’

Algemeen

Met de strijd om de ‘Maestro’ van Montfoort

Op zaterdag 2 april zal de Koninklijk erkende Muziekvereniging Ons Genoegen uit Montfoort haar jaarlijkse muziekuitvoering weer ten gehore brengen! Tijdens deze uitvoering komen alle onderdelen van Ons Genoegen in actie. In het 100-jarig jubileumjaar kon het feest niet doorgaan. Eindelijk mag en kan het weer!

Gevarieerd programma

Show en dans van de Twirl & Dance groep, de ritmische lijnen van de drumband en de warme klanken van het fanfare en het leerlingenorkest zullen de avond vullen. Ook dit jaar zal er weer volop gebruik gemaakt worden van beeldmateriaal welke de muziek versterkt en beeldend vormgeeft. Het fanfareorkest zal u meenemen met muziek als: ‘Mixed Pickles’ en ‘Cassiopeia’ en bekende muziek van bijvoorbeeld ‘Kensington’. Het leerlingenorkest brengt muziek ten gehore van ‘Classics for Kids’, zoals ‘Vivaldi’s Winter’ en ‘March of the Toreadors’. Daarnaast spelen zij ‘De Politie’ van K3. De slagwerkgroep heeft stukken met klinkende titels als ‘Big Tomahawk’ en ‘The Youngster’. Al met al een zeer gevarieerd programma!

Huldiging van jubilarissen

Vast onderdeel van de uitvoering is het huldigen van de jubilerende leden. Dit jaar zal burgemeester Van Hartskamp de versierselen opspelden. Na twee jaar zijn er maar liefst dertien jubilerende leden, waarbij twee leden voor hun 65 jaar lidmaatschap!

Maestro

Na de pauze zal de strijd losbarsten tijdens de Maestro, waarbij drie bekende Montfoorters de strijd aan gaan om de gouden baton! Oud-burgemeester Bert Jansen, Leendert Scheel en Nienke van Kortenhof zullen het podium betreden om het fanfareorkest in goede banen te leiden. Zij worden gejureerd door twee oud dirigenten en de huidige dirigent van Ons Genoegen (Frank Samsom, Peter Nijland, respectievelijk Harry Tazelaar). De prijzen zullen worden uitgereikt door wethouder Van Wiggen.

Kortom, een muzikale avond met show en dans waar u bij moet zijn. Tevens een unieke gelegenheid om uw favoriete Maestro aan te moedigen! Het St. Josephgebouw is open voor publiek vanaf 19:00 uur en de uitvoering start om 19:30 uur. Iedereen is welkom en de toegang helemaal gratis!

Meer informatie is te vinden op www.onsgenoegen-montfoort.nl

De bushalte van de V.A.G.U. (Verenigde Autobusdiensten Gouda Utrecht)voor de deur van het café/restaurant.
Café restaurant Seelt (1) 10 uur geleden
Avondvierdaagse in Montfoort.
Avond4daagse Montfoort 12 uur geleden
De 38e editie van de Nationale Zilverdag vindt plaats op Tweede Pinksterdag in Schoonhoven.
Topdrukte verwacht op de Nationale Zilverdag 15 uur geleden
Tijdens herdenkingsmomenten worden er lichtjes op de graven geplaatst.
Adoptie oorlogsgraven Montfoort 18 mei, 19:00
Afbeelding
Oudewater dementie vriendelijk! 18 mei, 17:00
Ruzie om een nest.
Ruzie om een nest 18 mei, 12:00
De heer Lam aan het werk.
Een heel bijzonder en meeslepend verhaal 17 mei, 19:00
Patricia Aschman startte een lobby voor een hondenlosloopgebied in het Stadspark. Haar viervoeters kunnen straks vrij ravotten in een afgeschermd gebied in het Stadspark.
Eindelijk! Montfoort krijgt een hondenlosloopplek in het Stadspark... 17 mei, 18:00