Afbeelding
pr

Terug van weggeweest: 4 Seasons met alcohol- en drugvrije feesten

Algemeen

Zit jouw zoon of dochter op de middelbare school en staat hij of zij te trappelen om uit te mogen gaan? Stichting Tent Activiteiten Montfoort, Zalencentrum St. Joseph ‘De Soos’, DSK-Events.nl, CV Les Boutonniers en Montfoort Vitaal willen dat scholieren op een veilige en verantwoorde manier met ons uitgaansleven kunnen kennismaken. Daarom gaan ze onder de naam 4 Seasons vier keer per jaar alcohol- en drugsvrij themafeesten voor én met scholieren organiseren.

Op vrijdag 25 maart is het eerste gezamenlijke feest: Foute Fissa. Van 20.30 tot 00.30 uur. Kaarten kosten 15 euro, inclusief garderobe en twee consumpties. Er zijn al ruim 300 kaarten verkocht! In het verleden zijn er al diverse feesten georganiseerd voor middelbare scholieren, maar mede door corona is dit de laatste twee jaar helemaal stil komen te liggen. Aan deze feestpauze komt vanaf deze lente verandering!

Ontwerp logo

De andere feesten waar de jeugd zich vast op kan gaan verheugen zijn: een Haloweenparty (28 oktober), Het witte kerstfeest (16 december) en Kleintje Carnaval Light. Bij elk thema kunnen de scholieren zich qua kleding lekker uitleven.

Eén ding ontbreekt er nog, namelijk een logo. Daarom is er de volgende winactie: Ontwerp een mooi logo voor 4seasons en stuur deze voor 1 juni naar crew@4seasons-events.nl. De ontwerper van het logo dat uiteindelijk gekozen wordt, wint twee VIP-tickets voor de Haloweenparty.

Kaarten kunnen gekocht worden via www.4seasons-events.nl. Het feest wordt gesteund vanuit het Vitaliteitsakkoord. Ook andere organisaties kunnen voor sport en preventie gerelateerde initiatieven van het Vitaliteitsakkoord gebruikmaken.
Meer info? John van Echtelt, tel. 06 53699975 of john@montfoortvitaal.nl.

Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 19 minuten geleden
Jorienne Baas, de winnares bij de dames.
Polsstokverspringseizoen spectaculair van start in Kockengen 15 uur geleden
Afbeelding
Oecumenische Pinksterviering in Haastrecht 16 uur geleden
De onthulling van het gedenkteken in februari.
Gedenkteken Lopikerwaard helemaal af 19 uur geleden
Peter Bremer spelend op het klavier van het carillon van Haastrecht.
Carillonbespeling in Haastrecht 21 uur geleden
Scania rally door Haastrecht.
Scania rally door Haastrecht 23 uur geleden
Afbeelding
Dertien mei gisteren
Volleybal in het Park 2023.
Volleybal in het Park viert dertigste editie in Stadspark Montfoort 15 mei, 19:00