Afbeelding

Het doek van Theater Concordia gaat weer open

Algemeen

Vanaf zondag 30 januari kunnen liefhebbers van theater en muziek weer terecht in Theater Concordia in Haastrecht. Niet alle voorstellingen kunnen doorgaan in verband met de coronamaatregelen, dus kijk even goed op de website vanaf zaterdag 29 januari naar de laatste informatie. Heeft u kaarten voor een voorstelling met wijzigingen, dan wordt er contact met u opgenomen.

Wat staat er komende maand onder meer op het programma? Op donderdag 3 februari kun je spullen laten repareren in het Repair Café. Ook de Historische Vereniging is daar van de partij.

Op zondag 6 februari laten de The Red Strats met hun ‘Cliff Richard’-geluid de muziek uit de sixties tot in detail herleven. Zondag 13 februari staat het Verhalen Café gepland.

Zangeres Francis van Broekhuizen treedt op 19 februari maar liefst twee keer op en daardoor komen er nog extra kaarten vrij! Het eerste optreden is om 18.30 uur en het tweede om 20.15 uur. Boek snel, want kaarten voor deze populaire sopraan zijn geliefd.

Op 24 februari staat de Film ‘Druk’ op het programma; deze begint wat eerder, om 19.30 uur. Op 20 februari komen de Cosy Rockers een muzikale middag verzorgen. Als we vooruitkijken naar maart staat het altijd verrassende Cameretten weer op het programma.

Wij volgende de richtlijnen van de overheid met betrekking tot de coronaregels.
Bij het Repair Café kunnen mensen assisteren met het aanvragen van de QR-codes en het installeren van de CheckApp.

Afbeelding
'Het Touwbos': een mooie aanwinst voor basisscholen én omgeving 9 uur geleden
Afbeelding
Ook Taizé viering in Oudewater 10 uur geleden
Afbeelding
Ruim tweehonderd meter rails in Linschoten 10 uur geleden
Afbeelding
Hulp nodig bij uw aangifte Inkomstenbelasting 2022 11 uur geleden
Afbeelding
Voorjaarsconcert in Montfoort 12 uur geleden
Afbeelding
Deze week in Concordia 13 uur geleden
Afbeelding
Jubileumboek 'Wit-zwarte kleuren' gepresenteerd 13 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Kay en Rick Schipper 29 mrt., 19:00