Afbeelding
pr

VVD lijst Montfoort Linschoten

Algemeen

De VVD in Montfoort heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. “Een lijst met zowel ervaren als nieuwe gezichten,” aldus Mathieu Andriessen, lijsttrekker voor de VVD.

De leden kozen ervoor om huidig fractievoorzitter Andriessen (45) het vertrouwen te geven voor de eerste plek. Hij is directeur van een brancheorganisatie, vader van twee schoolgaande kinderen en bestuurslid van de honkbalvereniging Green Hearts in Linschoten.

Op plaats twee staat Frank van Rooijen (40), in het dagelijks leven ICT-expert. Hij was actief in het Montfoortse carnavalsleven, getrouwd en vader van twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Geregeld staat hij op de velden van Montfoort S.V ‘19.

Geen onbekende door haar commissiewerk is Annelot Elsendoorn-Sieben (26), directiesecretaris en bestuursadviseur bij GGD Hollands Midden en actief bij de West Stichtse Ruiters. Afgelopen oktober is zij moeder geworden van een dochter.

Huidig raadslid, ondernemer en Willeskopper Kees Breedveld (68) staat op plek vier. Zijn expertise is ruimtelijke ordening en planologie. Verder is hij mede-oprichter en bestuurslid van SBSH.

De plekken vijf t/m negen zijn voor nieuwe talenten. Stephan Huisman (42) heeft een eigen onderneming in de luchtvaartsector en een reisorganisatie in Zuid-Amerika. Ook is hij lid van de Linschotense vrijwillige brandweer. Hij heeft twee kinderen die in Linschoten naar school gaan.

Desmond Ywema (29) is criminoloog, werkt voor de Rijksoverheid en is gespecialiseerd in privacybescherming. Hij was al vier jaar commissielid in Montfoort.

Syreeta Francis (41) is filmmaker en woont sinds 2003 met haar dochter van veertien in Linschoten.

Noah Gerritsen (21) studeert Toegepaste Psychologie.

Rick Kromwijk (36) werkt aan de ontwikkeling van nieuwe logistieke centra. Hij is vader van een jonge dochter en woont in Montfoort.

Oud-raadslid Jessica de Wit (33) werkt als omgevingsmanager voor een waterschap, en woont met haar man en twee kinderen in Linschoten.

Afbeelding
WBO ondernemersvrouwen 27 minuten geleden
Afbeelding
De Spel Verhuur Centrale stopt 1 uur geleden
Afbeelding
Koeiendans in Montfoort 4 uur geleden
Afbeelding
Fietsontdekdag in Montfoort 6 uur geleden
Connie Kolfschoten-Verhoef.
EHBO'ers geëerd voor inzet 8 uur geleden
Afbeelding
Evensong in Oudewater 9 uur geleden
Afbeelding
'De zorgzame buurt' start eerste pilot 23 uur geleden
Erwin Timmerarends.
Erwin Timmerarends uitgeroepen tot 'Springer van het jaar' gisteren