pr

VVD lijst Montfoort Linschoten

De VVD in Montfoort heeft de kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. “Een lijst met zowel ervaren als nieuwe gezichten,” aldus Mathieu Andriessen, lijsttrekker voor de VVD.

De leden kozen ervoor om huidig fractievoorzitter Andriessen (45) het vertrouwen te geven voor de eerste plek. Hij is directeur van een brancheorganisatie, vader van twee schoolgaande kinderen en bestuurslid van de honkbalvereniging Green Hearts in Linschoten.

Op plaats twee staat Frank van Rooijen (40), in het dagelijks leven ICT-expert. Hij was actief in het Montfoortse carnavalsleven, getrouwd en vader van twee kinderen in de basisschoolleeftijd. Geregeld staat hij op de velden van Montfoort S.V ‘19.

Geen onbekende door haar commissiewerk is Annelot Elsendoorn-Sieben (26), directiesecretaris en bestuursadviseur bij GGD Hollands Midden en actief bij de West Stichtse Ruiters. Afgelopen oktober is zij moeder geworden van een dochter.

Huidig raadslid, ondernemer en Willeskopper Kees Breedveld (68) staat op plek vier. Zijn expertise is ruimtelijke ordening en planologie. Verder is hij mede-oprichter en bestuurslid van SBSH.

De plekken vijf t/m negen zijn voor nieuwe talenten. Stephan Huisman (42) heeft een eigen onderneming in de luchtvaartsector en een reisorganisatie in Zuid-Amerika. Ook is hij lid van de Linschotense vrijwillige brandweer. Hij heeft twee kinderen die in Linschoten naar school gaan.

Desmond Ywema (29) is criminoloog, werkt voor de Rijksoverheid en is gespecialiseerd in privacybescherming. Hij was al vier jaar commissielid in Montfoort.

Syreeta Francis (41) is filmmaker en woont sinds 2003 met haar dochter van veertien in Linschoten.

Noah Gerritsen (21) studeert Toegepaste Psychologie.

Rick Kromwijk (36) werkt aan de ontwikkeling van nieuwe logistieke centra. Hij is vader van een jonge dochter en woont in Montfoort.

Oud-raadslid Jessica de Wit (33) werkt als omgevingsmanager voor een waterschap, en woont met haar man en twee kinderen in Linschoten.

Meer berichten