<p>De ervaring van dit jaar leert dat er voorafgaand aan de vuurwerkshow wellicht een parcours aangelegd kan worden, en dan op dit parcours prullenbakken en andere objecten worden geplaatst waarmee ge&euml;xperimenteerd kan worden!<br>Voor diegene die dit jaar al zo vindingrijk waren, meld je aan als vrijwilliger!</p>

De ervaring van dit jaar leert dat er voorafgaand aan de vuurwerkshow wellicht een parcours aangelegd kan worden, en dan op dit parcours prullenbakken en andere objecten worden geplaatst waarmee geëxperimenteerd kan worden!
Voor diegene die dit jaar al zo vindingrijk waren, meld je aan als vrijwilliger!

(Hester van der Vlist)

Oud & Nieuw in Haastrecht

Om 23:59:50 uur werd er ook in Haastrecht afgeteld: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 ...0!
?Maar in Haastrecht gold de1.5 meter afstand; zoenen en knuffelen deden ze niet ...
hoewel dat nog steeds anders voelde.

Kinderen gingen natuurlijk vuurwerk afsteken met veiligheidsbrillen op en een aansteeklont mee. De groundflower ging in het bierflesje en dat gaf een gaaf kleurrijk effect en dan de rook die eruit kwam en … de kinderoogjes die straalden. Hoe gaaf was het om een fakkel in de hand van een beeldje te doen. Maar dat mocht niet, want dan zou het beeldje kapot gaan.

Op het dorp, voor de COOP, was het parkeerterrein afgezet met rood/wit lint. De eigenaren van de auto’s waren door middel van een flyer verzocht om hun auto elders te parkeren. Deze plek was aangewezen als afsteekgebied voor vuurwerk.

Een heel mooie vuurwerkshow

De vuurwerkexperts die dit deden hadden duidelijk de nodige ervaring, want wat er afgestoken werd, was van een andere categorie dan F1 - het simpele toegestane vuurwerk. Er zaten best mooie vuurpijlen tussen!

Hopelijk mag er volgend jaar weer gewoon vuurwerk en mag er weer gezoend worden, hoorde je menigeen verzuchten. We gaan het zien.

Hester van der Vlist

Meer berichten