Afbeelding
Cees Reichard

Annemarie Rijneveld

Algemeen

Annemarie Rijneveld (41) uit Polsbroek is HR-adviseur bij Administratiekantoor Van der Voet in Haastrecht. Haar hobby’s zijn tuinieren en sporten.

“Met kerstmis gaan we traditioneel naar de kerk, de Hervormde Gemeente Willige Langerak. Voor dit jaar kan het een optie zijn om de dienst online te volgen. Er is nog niet voldoende over nagedacht wat we verder met kerst gaan doen. De familie woont allemaal dichtbij, we zien elkaar regelmatig. Dus er is geen moeten met kerst om elkaar te zien, maar meestal belanden we op die dagen toch altijd wel gezellig bij elkaar.

Wellicht dat er nog wat mensen aanwaaien, want we houden in huize Rijneveld wel van een zoete inval. Dit misschien ook met het oog op een verjaardag in deze periode.

Voor de kerstmaaltijd worden de taken spontaan verdeeld. Het is dan altijd weer een verrassing wat een ieder gaat maken.

Oud en nieuw vieren we met de buren. We gaan gezellig met elkaar eten en doen wat spelletjes. Normaliter hoort op onze oudejaarsavondavond vuurwerk. We zien wel hoe dat dit jaar verloopt. Over de burgerlijke ongehoorzaamheid wil ik kwijt dat ik probeer me zoveel mogelijk aan de regels te houden. Maar dat lukt misschien niet altijd. Ik ben gelukkig ook een mens.

Ik vind het heel leuk dat mensen in deze tijd toch nog wat positiefs oppakken. Ik denk bijvoorbeeld aan de Linschotenloop waar ik graag aan mee doe. Deze is nu omgezet in de wandeleditie. Dus gingen we dit jaar alleen maar wandelen in plaats van hardlopen. Dit was op 18 december.

Ook heel mooi vind ik dat SPV’81 de jaarlijkse oudejaarsborrel in de kantine omgezet heeft in een online verloting. Of de online kerstborrels overal op het werk.

Voor 2022 wens ik iedereen vooral een gezond en goed jaar toe. Ik wens ook een ieder een paar mensen in de nabije omgeving toe met wie men eens heerlijk kan bijbeppen, lachen en af en toe eens lekker gek mee kan doen en mooie herinneringen mee kan maken, vooral in deze tijd!”

Cees Reichard

Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht pakt 'Groots' uit ter ere van 110-jarig bestaan 58 minuten geleden
Koor aan de oranjebitter.
Koffieochtend in Dorpshuis De Vaart 2 uur geleden
Afbeelding
Railfiets 5 uur geleden
Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 19 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 20 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 21 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug gisteren
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? 24 apr, 12:00