Zonnedelen van Zonneroos Haastrecht

‘100% zeker groene stroom zonder zorgen! met de zonnedelen van Zonneroos Haastrecht’

Steeds meer mensen kiezen voor klimaatvriendelijke en goedkope stroom van de zon. Ziet u ook steeds meer zonnepanelen op de daken? Misschien ligt ook uw dak al vol, heeft u geen geschikt dak of ziet u op tegen montage, onderhoud, afvoeren en andere rompslomp?
Bent u een particulier, of vertegenwoordigt u een vereniging, stichting of een klein bedrijf? Dan is project Zonneroos in Haastrecht wellicht een kans voor u, als het woon- of vestigingsadres een postcode heeft als gemeld op dit kaartje!
Samen met de andere leden legt u een bedrag in voor een zonnestroominstallatie op een staldak in de buurt van Haastrecht. In 15 jaar verdient u uw inleg terug, met daarbovenop een verwacht financieel rendement van 4% per jaar, en de garantie van duurzame stroom uit de buurt.

Op 9 en 11 november zijn er digitale informatieavonden over het project geweest. 60% van de beschikbare capaciteit is inmiddels gereserveerd. Het project gaat van start nadat 80%is gereserveerd. Via een nieuwsbrief, verzonden via de e-mail, wordt u op de hoogte gehouden van de vorderingen.

De verwachting is dat het project Groene Stroom kan gaan leveren vanaf mei/juni 2022.

De heer Groothuis: “Het is een Investering van de consument, waarbij de overheid een goede prijs garandeert door middel van een subsidie. De coöperatie Waardstroom zorgt voor de communicatie en administratieve rompslomp met uw huidige energieleverancier. Er hoeven geen aanpassingen te gebeuren in uw meterkast.” Nieuw: Er zijn ook ongeveer 300 zondelen beschikbaar voor gegadigden buiten de Postcoderoos. Daarvan zijn 40 reeds gereserveerd.

Op vrijdag 26 november aanstaande is er een derde digitale informatieavond gepland voor dit project aanvang 20.00 uur. Als u zich via de website www.waardstroom.nl/aanmelden opgeeft krijgt u een link als uitnodiging. Voor vragen kunt u terecht bij een vast contactpersoon: Peter de Bruin via info@waardstroom.nl.

Interesse (op)gewekt?
www.waardstroom.nl

Meer berichten