Afbeelding
M Walinga

Geen jaaruitvoering Ons Genoegen

Algemeen

Muziekvereniging Ons Genoegen heeft besloten de geplande jaaruitvoering van zaterdag 27 november te annuleren. Hoewel volgens de huidige regelgeving dergelijke activiteiten wel georganiseerd mogen worden is het bestuur van Ons Genoegen zich bewust van de snelle verslechtering van de situatie rondom Corona in Nederland en helaas ook in Montfoort. De vereniging neemt de verantwoordelijkheid om te helpen bij het tegengaan van besmettingen. Een grote bijeenkomst past daar nu niet bij.

Dit jaar zou een extra element aan de uitvoering worden toegevoegd; Maestro. Naar het voorbeeld van het bekende televisieprogramma zouden drie prominente Montfoorters de strijd met elkaar aangaan om ‘De gouden baton’!

De drie Maestro’s (Andre Brugmans, Leendert Scheel en Bert Jansen) waren al helemaal klaargestoomd door dirigent Harry Tazelaar om het orkest te leiden.

Het bestuur van Ons Genoegen hoopt dat de jaaruitvoering medio april 2022 wel door kan gaan. De Maestro’s kunnen dan alsnog aan het werk worden gezien. De repetities voorspelden in elk geval een spannende wedstrijd.

Afbeelding
Kent u een sterke powervrouw 29 minuten geleden
Afbeelding
Bij WDS moet je wel op tijd komen 1 uur geleden
Een oorkonde voor Huib Dolleman en Ties Bode uitgereiktdoor de wethouder van Sneek.Beide mannen gewoon in 'werkkleding'.
Wat je biedt moet je betalen (2) 19 uur geleden
Afbeelding
Aan gene zijde 4 mrt, 12:00
Afbeelding
Orde op zaken! 3 mrt, 17:00
Afbeelding
Nieuwe openingstijden Bibliotheek Linschoten 3 mrt, 12:00
Afbeelding
Renovatie bedieningsgebouwtje Cosijnbrug in Oudewater 2 mrt, 17:00
Afbeelding
Collectanten gezocht voor Amnesty 2 mrt, 12:00