Wijnproeverij Kenia-project

Wijnactie ten behoeve van Huruma kindertehuis in Eldoret Kenia

Ook dit jaar wordt er voor de derde keer een wijnactie gehouden ten behoeve van het kindertehuis in Eldoret. Dit tehuis wordt door de stichting Keniaproject (ANBI erkend) financieel ondersteund. Opnieuw is Grandi Vini uit Oudewater als sponsor bereid om actief samen te werken. Mede omdat begin dit jaar het benefietdiner in verband met de coronapandemie weer niet kon doorgaan, is deze wijnactie hard nodig om de financiën van de stichting nog enigszins op peil te houden.

Op zaterdag 20 november wordt er een wijnproeverij gehouden waar de acht geselecteerde wijnen (waaronder een rode en witte biologische) geproefd en besteld kunnen worden. De proeverij vindt plaats in de Hoeksteen, Noord-IJsselkade 9, 3421 BD Oudewater (naast de Grote of St. Michaëlskerk).

Een medewerkster van Grandi Vini is daarbij aanwezig. Tussen 14.00 en 16.30 uur kunt u langskomen om te proeven om daarna uw bestelling op te geven. U dient wel over een geldig coronatoegangsbewijs te beschikken.

U kunt daarnaast ook op de volgende wijze bestellen: download het bestelformulier van www.kenia-project.nl en mail het ingevuld naar info@kenia-project.nl. Of stuur een mailtje waarin u aangeeft wat u wilt bestellen met uw adres en telefoonnummer.

In de week van 4 december tot 11 december wordt de bestelde wijn thuisbezorgd.

Meer berichten