Afbeelding

Herdenkingsavond kan helaas niet doorgaan

Algemeen

Zaterdag 27 november zou Uitvaartverzorging Midland hun jaarlijkse herdenkingsavond houden. Zij mogen altijd veel mensen verwelkomen in het Dorpshuis in Benschop, maar door de huidige maatregelen kan deze herdenkingsavond niet doorgaan.

René: “Het landelijke besmettingscijfer loopt nog steeds op, en ook in onze regio zien wij veel covid besmettingen, wat ons uiteraard veel zorgen baart. Onze gedachten zijn bij die families die daardoor een naaste moeten missen.

Wij hechten veel belang aan ieders gezondheid en vinden het daarom niet verantwoord om deze signalen te negeren.

Een alternatief was het houden van een dienst via een livestream. Wij beschouwen dit echter als geen optie ter vervanging van een avond van herinneren waarin we elkaar willen ontmoeten, omdat wij hechten aan persoonlijk contact.”

Kaars ontsteken

“Wij nodigen u uit om zaterdagavond 27 november om 20.00 uur in persoonlijke sfeer een kaars te ontsteken om zo uw dierbare te gedenken. Op dat moment zijn wij één, samen in gedachten met elkaar. Zo zijn wij weliswaar op afstand toch met elkaar verbonden en een beetje samen.”

Uiteraard gaan René en Henriëtte Verweij nadenken of er andere alternatieven kunnen worden ontwikkeld, bijvoorbeeld in een periode dat het virus minder aanwezig is.

“Vooralsnog wensen wij u veel sterkte. Mocht u van gedachten willen wisselen of behoefte hebben aan een gesprek met onze nazorgverlener Mariëlle Terstegen, dan horen wij dat graag van u. Weet dat u niet alleen bent en dat u altijd bij ons terecht kunt.”

Afbeelding
Anders kijken naar je gezin? 12 uur geleden
Afbeelding
Wandelchallenge van start 14 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 19 uur geleden
Afbeelding
Nog meer kampioenen bij volleybalvereniging Jupiter 27 apr, 17:00
Afbeelding
Fantastische opbrengst collecte Hospice 27 apr, 12:00
Afbeelding
Vind je draai in het Gemaal 26 apr, 19:00
Afbeelding
Koeien de wei in bij boer Koos 26 apr, 17:00
Afbeelding
Montfoort S.V.'19 en Gert Kruys beëindigen per direct samenwerking 26 apr, 14:00