Gastspreker en evangelist Piet Stolk.
Gastspreker en evangelist Piet Stolk. pr

Open Deur Dienst met thema ‘Wat is waarheid?’

Algemeen

We leven in een rare tijd. Wie kan je vertrouwen? Wat is waarheid? Wat is een leugen? Dit zijn vragen die veel mensen bezighouden. Een weg daarin vinden is zeker niet makkelijk. Daarom koos Bijbelgemeente Dabar voor het Thema ‘Wat is waarheid?’ voor haar Open Deur Dienst op zondag 7 november.

Elke week komt Bijbelgemeente Dabar samen in het Cultuurhuis in Oudewater. Het is een kleine regiogemeente die de Bijbel serieus neemt in het leven van elke dag. Je bent er altijd welkom maar door de Open Deur Dienst is het wellicht nog makkelijker om er eens heen te gaan.

Jaarlijks wordt er in het najaar een Open Deur Dienst gehouden. Gastspreker Piet Stolk zal in deze dienst spreken over het thema ‘Wat is waarheid?’. Evangelist Piet Stolk komt uit Hendrik Ido Ambacht, is inmiddels gepensioneerd, maar besteedt nog veel tijd aan preken en pastoraat. Hij neemt je mee tijdens de preek in het bijbels denken over waar de leugen vandaan komt en wie of wat dan wel te vertrouwen is en waarheid garandeert. Het zijn vragen waarmee elke mens worstelen kan, en die in het licht van deze wereld met wat er allemaal kan gebeuren, niet eenvoudig zijn.

“Toen Jezus voor Pilatus stond, vroeg Pilatus zich ook af, wat is de waarheid?”, zegt Piet Stolk. Hij neemt je graag mee om een antwoord te vinden vanuit de Bijbel. De dienst begint om 10.00 uur. U kunt ook meekijken via bijbelgemeentedabar.nl/opendeurdienst2021, op deze pagina vindt u een link naar de livestream.

Heeft u vragen, opmerkingen of behoefte aan een gesprek? Bel of app naar 06-30297185. Op zondag 7 november bereikbaar tussen 12.00 en 14.00 uur. Bezoekadres, Het Cultuurhuis, Kluwen 1, Oudewater. Website: www.bijbelgemeentedabar.nl. U bent van harte welkom.

Margreet Nagtegaal

Het opbrengen van N.S.B.-ers op 5 mei door twee priesterstudenten uit MegenFrans de Roode en Evert Hardesmeets, die ondergedoken zaten bijHein Blom in de Hekendorpse Buurt (nu kinderdagverblijf Veld-Zicht).Zij speelden een belangrijke rol in het verzet.Evert Hardesmeets (rechts) zou later op de dag zich verstoppenin het huis van Van Vliet op het IJsselvere en er de nacht doorbrengen.
Oorlogsdagboek mei 1945 19 uur geleden
 Ze hebben er weer een gezellig avond van gemaakt in het Cultuurhuis.
Taalcafé 4 mei, 12:00
Afbeelding
Ingezonden Van de Sande 4 mei, 10:00
Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek 3 mei, 17:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 3 mei, 14:00
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 3 mei, 12:00
Afbeelding
Voetbalprogramma 3 mei, 10:00
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 3 mei, 09:00