Afbeelding
pr

Proefrit ‘Tour de Tapas Krimpenerwaard’

Algemeen

Steeds meer komen de lokale producten onder de aandacht en dat is een goede zaak. Niet alleen voor de lokale economie maar ook voor je eigen gezondheid én zeker als je op de fiets stapt om deze zelf bij elkaar te gaan fietsen. En niets leukers dan om met elkaar te fietsen en lekker te gaan proeven bij verschillende boeren en andere voedselmakers in de polder. Daarom organiseert Fietsen voor m’n eten www.fietsenvoormijneten.nl/Krimpenerwaard op zaterdag 2 en 9 oktober een drietal proefritten ‘Tour de Tapas Krimpenerwaard.

De eerste aftrap is op 2 oktober met als vertrekpunt Lekkerkerk voor een tocht van zo’n 35 km. Op zaterdag 9 oktober gaan we van start bij De Oude Apotheek tevens TIP in Schoonhoven voor een tocht van 25 km en aan de andere kant in de polder met als vertrekpunt GOUDasfalt.

Om 10.00 uur gaan we op stap langs tuinen, boerderijen, stalletjes, mooie plekjes en fraaie doorsteekjes en we sluiten af met een drankje en proeverijtje bij het vertrekpunt. Laat je verrassen! Rond 17.00 uur is er een afsluitend drankje met polderlekkers. Kosten: e 29,50 voor de hele dag inclusief proeverijen, begeleiding en lunch.

Zelf meenemen: Een bankpas en voldoende kleingeld voor inkopen onderweg bij boeren, stalletjes en streekproducten winkeltjes. Een stevige fiets met fietstas(sen) en/of fietsmand. Zo mogelijk fietskoeltas. Heb je geen fiets tot je beschikking? Dan kan deze ook gehuurd worden of vraag bij je eigen accommodatie als je deze streek als toerist bezoekt. Regenkleding indien regen voorspeld. Aanmelden via de website www.fietsenvoormijneten.nl/Krimpenerwaard of bel naar 06-25524787.

Afbeelding
Suzanne Pruijssers vertelt de vele aanwezigen over de Palliatieve zorg.
Zorg rondom levenseinde bespreekbaar maken 48 minuten geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 1 uur geleden
Afbeelding
Open Dag bij SVO met Christian Haasjes 1 uur geleden
Afbeelding
Boomband spijkeren 4 uur geleden
Afbeelding
Kruiswegviering 6 uur geleden
Afbeelding
Oud IJzer actie Ons Genoegen 9 uur geleden
Een foto van het team. Helaas was Norah afwezig.Boven: Frank, Cees, Selina, Isa, Shewit, Liv, Jasmijn, Charlie, Guido.Onder: Fabiënne, Olivia, Eva, Amber, Fayenne.
Montfoortse MO11-1 stelt kampioenschap veilig 23 uur geleden
Afbeelding
Ouderen-zangmiddag in Linschoten 27 mrt, 17:00