Bekervoetbal

Bloemendaal - Montfoort SV’19 1-4

Montfoort begon erg sterk aan de uitwedstrijd tegen Bloemendaal. In de 31e minuut scoorde de op dreef zijnde Don Dimpen de 0-1 en vijf minuten later zelfs de 0-2. Volgens trainer Theo de Boon speelde zijn ploeg in de eerste helft uitstekend, en dat bevestigde Denny van Loen door op slag van rust de 0-3 aan te tekenen.

Na de thee was de ploeg niet echt scherp meer en werd erg slordig waardoor er veel balverlies werd geleden. Bloemendaal kwam doordoor in de 50e minuut al met een mogelijk aansluitende treffer, 1-3. Bart Roelofs bleef echter wel alert en bracht de stand in de 76e minuut op een veilige 1-4. Na twee overwinning in de poule is Montfoort al zeker van de volgende ronde van de het bekertoernooi. Zaterdag 18 september speelt Montfoort SV’19 in Castricum om 17.00 uur de laatste poulewedstrijd tegen Vitesse’22. Montfoort is werkelijk in de ‘winning mood’ en dit duel is een echte generale voor het daarna volgende competitieduel thuis tegen Nivo Sparta op zaterdag 25 september.

Woubrugge - Haastrecht 0-3

Slechts vijftien spelers van de selectie van 36 spelers waren beschikbaar om deze wedstrijd tegen Woubrugge te spelen, de rest van de spelers was geblesseerd of nog op vakantie. Ondanks dit gemis speelde Haastrecht een goede eerste helft. In de 10e minuut schoot Robert Dongelmans na een goede aanval van rechts de openingstreffer binnen, 0-1. De ploeg van Marco Versloot speelde goed en in de 25e minuut schoot Romeo Rietveld met een fraaie lob de 0-2 in de touwen. Toch was de trainer niet geheel tevreden omdat er heel veel kansen waren, maar er in verhouding te weinig werd gescoord.

In de rust werden de spelers Tigo Bos, Jasper Groos en Stijn de Wit ingebracht. In de tweede helft bleef Haastrecht de bovenliggende partij en tikte aanvoerder Stephan Bakker uit een prima aanval van rechts de 0-3 binnen en daarmee de eindstand. De ploeg staat nu met 6 punten bovenaan in de eerste bekerronde.