SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Leer muziek spelen

Algemeen

De vakantie is voorbij en de repetities van de orkesten zijn gelukkig weer mogelijk! Lijkt het jou ook zo leuk om zelf een muziekinstrument te bespelen of mee te spelen in een orkest? Maar kan je nog geen noten lezen? Kom naar de ‘Open Muziekdag’ en start muzieklessen bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht.

Donderdag 16 september starten ze bij muziekvereniging Concordia in Haastrecht weer met de groepslessen ‘Algemene Muzikale Vorming’.
In deze cursus leer je de grondbeginselen van het muziek maken. De lessen vinden plaats in De Thuishaven. De eerstejaarsgroep op donderdagavond om 18.30 uur; de tweedejaarsgroep op blaasinstrument op donderdagavond om 19.00 uur. De dertig lessen zijn wekelijks met uitzondering van de schoolvakanties.

Open Muziekdag

Wil je liever eerst kennis maken met de vereniging en een aantal muziekinstrumenten uitproberen? Kom dan naar de Open Muziekdag op zaterdag 18 september in De Thuishaven. Inloop vanaf 10.00 uur, tussen 11.00 en 12.00 uur mag je al proberen een eenvoudig muziekstuk te spelen op het door jouw gekozen instrument. We sluiten af om 12.30 uur met een klein optreden van het beginnersorkest. Deelname aan de Open Muziekdag is gratis en verplicht je tot niets.

Voor aanmelden en meer informatie telefoon 06-47276771.

Afbeelding
Deze week in Concordia 8 minuten geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 2 uur geleden
Afbeelding
Voetbalverslagen en voetbalprogramma 3 uur geleden
Afbeelding
Hoge opkomst bij de Kamerverkiezingen in Haastrecht en gehele Krimpenerwaard 17 uur geleden
Afbeelding
Stemmen tellen 18 uur geleden
Afbeelding
Aankomst in Oudewater als vanouds 19 uur geleden
Afbeelding
Horen, zien en toch zwijgen 20 uur geleden
Afbeelding
Geen amusementswaarde en geen punten 21 uur geleden