pr

Concert Angels Rule in Montfoort

De vocalgroep Angels Rules geeft zondagmiddag 19 september een concert in de Johannes de Doperkerk te Montfoort. Angels Rule is vooral bekend van het programma SBS6-programma ‘We want more’. Het filmpje van hun optreden uit de eerste ronde werd op social media ruim anderhalf miljoen keer bekeken.

De vocalgroep bestaat twaalf jaar. Aan podiumervaring ontbreekt het hen niet; Angels Rule (www.angelsrule.nl) gaf reeds vele concerten en startte vorig jaar hun theatertour Wings. De Sparkling Christmas concerten die elk jaar op het programma staan zijn steevast maanden van tevoren uitverkocht.

Het repertoire van Angels Rule bestaat uit meerstemmige covers van bekende pop-, musical- en gospelsongs. Tijdens het concert in Montfoort kan het publiek genieten van onder andere ‘Ken je mij’, ‘Arcade’, ‘Omarm’ en ‘The prayer’. Liedjes die in de prachtige akoestiek van de kerk uitstekend tot hun recht komen en zeer toegankelijk zijn voor een breed publiek. Het concert duurt ongeveer 70 minuten en begint om 15.00 uur. Kaartjes zijn te bestelen via www.angelsrule.nl/tickets. Er is geen losse kaartverkoop.

Dit concert wordt mede georganiseerd door de stichting ‘Vrienden van de Johannes de Doperkerk’ te Montfoort. Vanwege de geldende coronamaatregelen wordt om een coronacheck gevraagd. Bezoekers dienen volledig gevaccineerd te zijn of een negatief testresultaat op zak te hebben.

Meer berichten