Afbeelding

Dubbel Goud voor Diede de Groot in Tokyo

Algemeen

Oudewaterse Diede de Groot -ook lid van De Heksenmeppers- heeft Paralympisch goud te pakken. Ze veroverde die gouden plak door in de finale te winnen van Yui Kamiji met 6-3 en 7-6 (1). Ze liet in de laatste set verschillende setpoints liggen, maar in de tie-break was het dan toch raak. Daarmee bleef ze op koers voor een Golden Slam.

Eerder dit jaar veroverde ze al de titels op de Australian Open, Roland Garros en Wimbledon. Enkel de US Open ontbreekt nog. De Groot volgt met haar titel de Woerdense Jiske Griffioen op. Die won in Rio de Janeiro de gouden medaille. Ook in het damesdubbel was Diede succesvol. Samen met Aniek van Koot kwam ze nog in actie in het dubbelspel. Een tweede gouden plak was hier het resultaat. De foto’s met een glunderende Diede zijn genoegzaam in beeld geweest. Wij kozen voor dit exemplaar waarop te zien is dat er hard geknokt is voor dit resultaat.

De foto's met een glunderende Diede zijn genoegzaam in beeld geweest. Wij kozen voor dit exemplaar waarop te zien is dat er hard geknokt is voor dit resultaat.
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 5 uur geleden
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 7 uur geleden
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 10 uur geleden
Afbeelding
Linschoten in oorlogstijd door de ogen van een kind 12 uur geleden
Afbeelding
Anjerconcert 2024 15 uur geleden
OZV moest de laatste wedstrijd aantreden tegen de concurrent Poseidon.
Ook OZV Dg kampioen 1 mei, 19:00
V.l.n.r.: Anneke van Heertum, Mirjam Jongerius en Marry van der Kroon.
Koningsochtend in Vlist met oranjebitter 1 mei, 17:00
 Tussen de buien door werd een hoop plezier gemaakt.
Koningsspelen voor de basisscholen 1 mei, 15:00