Afbeelding
Aad Kuiper

Repair Café maakt een doorstart

Algemeen

Meestal maken bedrijven een doorstart na een faillissement, maar hier is niets minder waar. Er was geen sprake van een faillissement, maar andere perikelen - u weet wel welke - zorgden ervoor dat het Repair Café tijdelijk moest worden stilgelegd. Maar, ongetwijfeld tot blijdschap van de vele gebruikers van dit alternatieve café, gaat het weer als van ouds van start.

De mannen en vrouwen van het Repair Café staan elke vier weken op donderdagmiddag voor u klaar om te helpen uw spullen te repareren. Wim van Royen, de initiatiefnemer van dit project, zei destijds: “We hebben een groep handige mensen bij elkaar weten te krijgen die van alles en nog wat kunnen repareren. Denk hierbij aan koffiezetapparaten, verlichting, stofzuigers, computers en andere elektrische apparaten, maar evengoed aan fietsen.” Goed voor het milieu en goed voor uw portemonnee, werd er bij een bezoek geroepen door het gezellig klussende groepje vrijwilligers.

Spullen die kapot zijn? Gooi ze niet weg!

Die vrijwilligers staan momenteel weer in de startblokken om aan de slag te gaan en het eerste Repair Café na de lockdown vindt plaats op donderdag 30 september en vervolgens natuurlijk zoals gebruikelijk op de laatste donderdagmiddag van elke volgende maand. En de aanvangstijd is ook hetzelfde gebleven, namelijk om 14.00 uur en de vrijwilligers blijven voor u aan de slag tot 16.00 uur.

“En”, liet Wim van Rooijen weten, “we hadden er altijd genoeg, maar ons vrijwilligersbestand is een klein beetje geslonken. Dus wie er wil komen helpen, wordt van harte uitgenodigd mij even te bellen: 0348-562563.”

Michel van de Hadelkamp, Marja Knotters, Rob Gligoor, Herman van Scheppingen en Joost van Vliet.
BMM had er plezier in 9 uur geleden
Na de tocht door de stad op de platte natte kar, mochten de kinderen de complimenten ontvangen van de wethouder van sport.
OZV jeugd met platte kar naar het stadhuis 10 uur geleden
Inloopbijeenkomst tweede brug in Haastrecht.
Inloopbijeenkomst tweede brug in Haastrecht 11 uur geleden
Afbeelding
Cursus Christendom 11 uur geleden
Op de valreep ging Haastrecht toch nog het schip in.
Onzorgvuldig Haastrecht doet zich te kort 12 uur geleden
Wie pas na de rust op het complex van het Goudse Olympia verscheen en de tweede helft aanschouwde mocht zich min of meer gelukkig prijzen.
Een helft spektakelvoetbal 13 uur geleden
Robin van de Poll met zijn boek 'Van quaat tot erger'.
Het gaat 'van kwaad tot erger' met de Van de Pollen uit Montfoort... 13 uur geleden
Afbeelding
Investeren in vastgoed? 13 uur geleden