Afbeelding
pr

Après-corona-theatertoer in de Krimpenerwaard

Algemeen

Op initiatief van de gemeente Krimpenerwaard hebben drie theaters, een gezamenlijke ‘Après-corona-theatertoer’ samengesteld om de inwoners van de Krimpenerwaard in de gelegenheid te stellen weer van cultuur te genieten binnen de gemeente. Dat zijn de theaters Concordia Haastrecht, Het Kwartier Stolwijk en Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Deze drie cultuurhuizen organiseren ook voor de plaatselijke basisscholen in de maanden september en oktober diverse activiteiten.

De drie theaters gaan in de komende weken de start van het nieuwe theaterseizoen vormgeven met een gezamenlijke actie ‘Krimpenerwaard-theaters pakken uit’.

Er zijn twee theatertoeren met bijzondere voorstellingen voor een breed publiek. Daarbij kunnen bezoekers een passe-partout kopen voor slechts 30 euro per toer, waarvoor zij drie optredens kunnen bijwonen in één van deze theaters.

Toer 1

Toer 1 bestaat uit een akoestisch optreden van The Kik in Het Kwartier op vrijdag 10 september, een Ibiza-party in het Cultuurhuis Krimpen op zaterdag 25 september en een voorstelling van cabaretier Javier Guzman in Concordia op donderdag 7 oktober.

Toer 2

Toer 2 biedt drie aansprekende optredens van met name de ABBA-tribute in Het Kwartier op zaterdag 11 september, The Eagles Legacy in het Cultuurhuis op vrijdag 24 september en het Carel Kraayenhof Quartet in Concordia op vrijdag 1 oktober.

Passe-partout

Voor iedere voorstelling kan ook afzonderlijk een ticket worden gekocht, men betaalt dan de gewone ticketprijs die het theater voorschrijft.
Vanaf heden kan men de passe-partout uitsluitend afhalen bij één van de theaters, reserveren is niet mogelijk.
Via de websites van de verschillende theaters kan men informatie verkrijgen over deze voorstellingen.
Afhankelijk van de overheidsmaatregelen ten aanzien van corona kan een coronacheck plaatsvinden bij deze voorstellingen.

Deze gezamenlijke actie van de drie theaters wordt ondersteund door de gemeente Krimpenerwaard en RTV Krimpenerwaard.

Afbeelding