Afbeelding
Cees Reichard

Werkzaamheden Provincialeweg worden voortgezet in het centrum van Haastrecht

Algemeen

De werkzaamheden aan de Provincialeweg N228 verlopen naar wens en men is op schema. Deze maand wordt er aan de westelijke en oostelijke aansluiting van de Hoogstraat in het centrum van Haastrecht gewerkt. De weg op dit gedeelte is afgesloten voor alle autoverkeer. Gelukkig blijft de rotonde voor het grootste deel van de periode beschikbaar.

Deze werkzaamheden hebben grote invloed op de bereikbaarheid van Haastrecht. Vooral het bedrijventerrein Galgoord ondervindt veel hinder. Om dit beter bereikbaar te houden geldt tijdelijk een om-en-om tweerichtingsmaatregel op het oostelijk deel van de Hoogstraat tussen de Grote Haven en de Blekerstraat. De Hoogstraat kan alleen worden ingereden op aanwijzing van de aanwezige verkeersregelaar. Iedereen wordt gevraagd stapvoets te rijden. Helaas vinden diverse automobilisten dit moeilijk en worden door de verkeersregelaars met handgebaren verzocht langzamer te rijden.

Deze regeling geldt tot en met zaterdag 28 augustus, op maandag tot en met zaterdag tussen 08.30 en 18.00 uur. Buiten de tijden geldt de normale een-richtingssituatie.

Regelmatig vindt u in ons blad informatie over de voortgang van de werkzaamheden of zie www.zuid-holland.nl/n228veiliger en in de omgevingsapp.

De rotonde wordt aangepakt.

Tweerichtingsverkeer op het oostelijk deel van de Hoogstraat.

Cees Reichard

Afbeelding