Afbeelding

Het openingsfeest bij FC Oudewater wordt uitgesteld

Algemeen

Op zaterdag 28 augustus zou bij FC Oudewater het vernieuwde complex feestelijk geopend worden. Vanwege de nog steeds geldende coronaregels heeft het bestuur besloten alle geplande feestactiviteiten uit te stellen tot de regels rondom corona het weer toelaten. Wat zaterdag 28 augustus wel doorgaat zijn de twee geplande oefenwedstrijden. FCO 1 speelt tegen Montfoort SV ‘19 en de dames 1 spelen tegen de dames 1 van Sportlust uit Woerden. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur. Publiek is welkom op ons complex, maar men dient wel de 1,5 meter afstand regel in acht te nemen.

Na afloop is de kantine open voor het afhalen van een drankje. Consumptie hiervan dient evenwel buiten plaats te vinden. In de kantine zelf zijn geen zitplaatsen beschikbaar.

Als bestuur vinden we het ontzettend jammer dat we dit besluit hebben moeten nemen. Maar we beloven onze leden en trouwe supporters, dat we, wanneer het weer mogelijk is, toch een spetterend feest op ons complex zullen organiseren.

Het echtpaar Kok met burgemeester Laurens de Graaf.
Koninklijke onderscheiding voor het echtpaar Kok-van Zuijlen in Polsbroek 13 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Linschoten 16 uur geleden
Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 18 uur geleden
Afbeelding
Voetbalprogramma 20 uur geleden
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 21 uur geleden
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 2 mei, 19:00
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 2 mei, 17:00
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 2 mei, 14:00