Daan en Michael Leyte
Daan en Michael Leyte ELKE SMIT FOTOGRAFIE

Automotive Center Oudewater opent een nieuwe showroom

Algemeen

Het vertrouwde adres voor uw auto

De nieuwe showroom van Automotive Center Oudewater, gelegen aan de Populierenweg 17 in Oudewater, opent haar deuren. Door de uitbreiding van een nieuwe verkoopafdeling en kantoor, kan het bedrijf van Michael en Daan Leyte een totaal servicepakket bieden. Van aanschaf, financiering, verzekering, leasing, autoverhuur, customizing, onderhoud, APK, reparatie tot de verkoop van alle merken en type auto’s.

Showroom en werkplaats

Begonnen in 2014 met de overname van een Ford-dealerschap met een leerling-monteur in dienst. Van een Ford-servicepunt uitgegroeid tot een universele allround garage en een eigen nieuwe showroom met een top team. De werkplaats voor onderhoud en reparaties blijft vooralsnog gevestigd aan de Wilgenweg 4 in Oudewater. Op termijn willen de broers graag dat de werkplaats bij het verkoopadres wordt gevestigd. “Dat wordt de volgende stap waaraan we gaan werken. Voor nu zijn we trots op de start van de verkoop in de nieuwe showroom.”

Uniek in Oudewater

“In Oudewater zijn wij het enige bedrijf waar je voor het hele pakket terecht kan. Niet alleen in- en verkoop of alleen onderhoud en reparatie. Wij doen alles. Daardoor kunnen wij een lange termijn relatie met onze klanten aangaan’’, zeggen de broers. “Om het pakket compleet te maken hebben we ook, onder andere, een samenwerking met verzekeraars en regelen we indien gewenst ook de financiering”.

Verkoop van nieuw en occasions

“Bij ons ben je aan het juiste adres voor een goede en betrouwbare occasion of nieuwe auto. Wij hebben een ruim aantal auto’s in verschillende prijsklassen staan of gaan op zoek naar de gewenste auto”. Voordat Daan de samenwerking met zijn broer startte, werkte hij bij een bedrijf met een online platform. Dat dient als leverancier voor alle autobedrijven die ex-lease auto’s uit heel Europa willen inkopen. De data die daarbij werd verzameld heeft hem een groot inzicht in de automarkt gegeven’.

Uitgebreide garantie, financieringsmogelijkheden, auto- leasing en verhuur

‘‘Wij staan garant voor de kwaliteit van ons aanbod. Al onze auto’s kunnen worden afgeleverd inclusief een APK-keuring, een afleveringsbeurt en garantie. Naast de garantie en verzekering kunnen wij ook helpen om een oplossing te vinden om uw auto te financieren’’. Ook leasen behoort tot de mogelijkheden. Zowel voor de particulier als zakelijke (lease) rijder. Al onze huur- en leaseauto’s die professioneel onderhouden zijn in onze eigen werkplaats zijn uiterst betrouwbaar.

Inruilen of verkopen

Een auto inruilen of verkopen kan uiteraard ook bij Automotive Center Oudewater. Of het nu gaat om een particuliere- of om een bedrijfsmatige auto. “Wij staan voor eerlijke tarieven en een reële waarde”, vervolgt Daan.

Reparatie, APK en onderhoud

Natuurlijk blijven wij onze klanten bedienen voor reparatie, onderhoud en APK aan alle merken en type auto’s. Ongeacht of die bij ons zijn gekocht of niet. ‘‘Automotive Center Oudewater is een BOVAG en RDW-erkend bedrijf en APK-keuringsstation. Wij staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en een goede service voor een betaalbare prijs’’.

Contact

Wij heten u van harte welkom in onze nieuwe showroom en bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen. Contact kan telefonisch via 0348 562542 of whatsapp via 06 22565805. Per e-mail via verkoop@automotiveoudewater.nl of via het contactformulier op de site www.automotiveoudewater.nl/contact. Neem voor meer informatie ook een kijkje op onze website en social media via Automotive Center Oudewater.

Foto: EHA&DOOR architecten.
Bouwkosten nieuwe gemeentehuis vallen hoger uit 1 uur geleden
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 4 uur geleden
Het treintje is er ook weer. Dit maal helemaal gereviseerd.
Stadspark Montfoort weer ééndaags pretpark voor de regio 18 uur geleden
Drie generaties turnvrouwen.
Drie generaties in de turnwereld 19 uur geleden
Afbeelding
Haastrechtse Jaarmarkt voor de 48ste keer 20 uur geleden
Afbeelding
Ga je mee ...... tijdens de jaarmarkt naar de gezamenlijke kerken 23 uur geleden
Afbeelding
Draai aan het rad op de jaarmarkt in Haastrecht 23 uur geleden
opties m.b.t. de tweede Haastrechtse Brug
Inloopbijeenkomst: 'Tweede Brug in Haastrecht' gisteren