<p pstyle="BODY">Marianne (links)en Fanny maken iedereen enthousiast voor de voortuintjesmarkt.</p>

Marianne (links)en Fanny maken iedereen enthousiast voor de voortuintjesmarkt.

(Cees Reichard)

Voortuintjesmarkt in Bos & Water en Bergvliet

In de wijken Bos & Water en Bergvliet vindt op zaterdag 17 juli voor de allereerste keer een voortuintjesmarkt plaats. Deze vrijmarkt is van 10.00 tot 16.00 uur. De deelnemende straten zijn: Bergvlietlaan, Schaatsenrijder, Beemdgras, Kamgras, Zwenkgras, Raaigras, Madelief, Boterbloem, Pinksterbloem, Waterlelie, Dotter en Klaver.

De bewoners zullen vanuit hun eigen voortuin met een kleedje of kraampje spullen verkopen die zij niet meer nodig hebben. Te denken valt aan tweedehands speelgoed, keukeninventaris, kleding, boeken en andere mooie spullen.

Marianne Gonzalez, Iris van den Berg, Els van Kan en Fannie Maijenburg hebben het initiatief genomen om dit te organiseren. Zij wonen alle vier in deze wijk en zij vinden het tijd worden dat hun buurt wat meer gaat leven en wat gezelliger wordt. Zij hebben de vrijmarkt op Koningsdag gemist en zijn met veel spullen blijven zitten. De verkoop van deze voortuintjesmarkt is een mooie gelegenheid om het een en ander van de hand te doen. Voorts vinden zij het leuk dat de mensen uit het dorp en regio hiermee een gezellig uitje hebben.

Mensen uit deze twee wijken kunnen zich op de site nog aanmelden om ook deel te nemen aan de verkoop.

De vrijmarkt is officieel toegestaan en gemeld bij de gemeente Krimpenerwaard.

Voor meer informatie: www.voortuintjesmarkt.nl.

Cees Reichard

Meer berichten