<p pstyle="BODY">Hollandsche IJssel en aanzicht Montfoort.</p>

Hollandsche IJssel en aanzicht Montfoort.

(pr)

Montfoort zet in op Recreatie & Toerisme

Samen met en voor de ondernemers gaat gemeente Montfoort aan de slag om nog meer in te zetten op Recreatie & Toerisme. We zijn trots op ons gebied! Het is de gezamenlijke ambitie om het gebied meer en nog beter op de kaart te zetten als een aantrekkelijk, vitaal en toegankelijk gebied én om haar een begrip te laten worden, zodat niet alleen wij, maar ook de toeristen en recreanten dit kunnen beleven en hiervan kunnen genieten!

Het is tijd om de mouwen op te stropen en de kansen te pakken! Met de visie voor Recreatie & Toerisme die maandag 31 mei door de gemeenteraad is vastgesteld, geeft de gemeente richting aan de doorontwikkeling van Recreatie & Toerisme van het gebied. Met de koersgroep Recreatie & Toerisme, die bestaat uit partijen als oudheidkundige verenigingen, een afvaardiging uit de winkeliersvereniging en vertegenwoordigers uit horeca en ondernemers, wordt gewerkt aan een gezamenlijk actieplan.

We zetten in op wandelen, fietsen, varen én cultuur. We gaan nog meer verbinden en samenwerken, lokaal én regionaal. We gaan onder andere werken aan een aantrekkelijke binnenstad van Montfoort en dorpskern van Linschoten, aan arrangementen en communicatie en aan promotie. We hebben een verhaal te vertellen en dat gaan we doen, met de inwoners als onze grootste ambassadeurs.

Burgemeester Van Hartskamp: “Deze visie is een startpunt. Wij hebben een prachtig gebied met een rijke historie en mooie verhalen om te delen en te vertellen. Samen zetten we onze mooie gemeente op de kaart.”

Meer berichten