pr

Studio Max Dance timmert hard aan de weg

Altijd al stoere tricks willen leren? Dan is dit de kans! Opgedeeld in 2 leeftijdsgroepen geeft Stash Ferdinands toffe breakdance workshops bij Studio Max Dance. Maxime Jongerius, eigenaresse van Studio Max Dance vertelt: “Hoe leuk zou het zijn als volgend seizoen deze stijl gewoon standaard op het rooster staat? Dat is in ieder geval wel de bedoeling en deze workshops zijn dan ook een soort van try-out.”

Workshops Breakdance

De dansschool krijgt vaak de vraag of ze ook stoere breakdance lessen aanbieden en tot nu toe was dat nog niet het geval, maar daar komt dus hoogstwaarschijnlijk volgend dansseizoen echt verandering in. Geef je zoon of dochter snel op per mail. Kosten? Slechts e5,-. Plezier voor 10 gegarandeerd! Pas thuis maar op voor de vazen en fotolijstjes, want als ze eenmaal de kriebels te pakken hebben is niets meer veilig.

Wedstrijdteams naar het NK

Vorig seizoen wisten alle wedstrijdteams van dansschool Studio Max Dance zich te plaatsen voor het NK, echter hebben zij die nooit meer kunnen dansen vanwege corona. Maxime: “Toen dit seizoen opnieuw een lockdown werd aangekondigd dachten we even dat het hele wedstrijdseizoen in het water zou vallen. Maar niets was minder waar, want de hele competitie werd online opgepakt. De afgelopen vijf maanden hebben alle wedstrijdteams van Studio Max Dance door middel van online danswedstrijden gestreden voor een plekje op het NK. Alle dansers tussen de 7 en 25 jaar oud hebben regelmatig opnieuw video’s gemaakt om de vorige versie te overtreffen. Sommige teams zijn zelfs gepromoveerd naar hogere categorieën, dat is al een hele prestatie op zich. De twaalf beste teams uit het hele land per leeftijdscategorie konden zich uiteindelijk plaatsen voor het NK. En wat blijkt? Alle teams hebben zich na de teleurstelling van vorig seizoen gewoon opnieuw weten te plaatsen!”

“Aankomende zondag 13 juni zullen alle vier de teams strijden om de titel. Het leuke aan online wedstrijden is dat iedereen online mee kan kijken”, aldus Maxime. “Dus weet je nog niet wat je aankomende zondag gaat doen? Tune dan in op het Twitch kanaal van Shell We Dance Event en misschien spot jij ons mooie Oudewater met een toffe dansvideo. De wedstrijden zijn de hele dag en zullen worden afgesloten met de grote prijsuitreiking. Hoe tof zou het zijn als we Oudewater nog even extra op de kaart zetten door middel van dans.”

Bij deze wilt Studio Max Dance de bewoners van de ‘Oude Touwfabriek’ bedanken voor hun gastvrijheid de afgelopen maanden. De opnames van de video’s waren letterlijk bij hen voor de deur, en keer op keer werden alle auto’s aan de kant gezet zodat er mooie filmpjes gemaakt konden worden. Maxime: “Hopelijk hebben alle bewoners stiekem een beetje genoten van al het entertainment voor de deur. Onwijs bedankt! OP NAAR ZONDAG 13 JUNI!”

Meer berichten