Afbeelding

Diabetes Challenge van start met online informatiebijeenkomst Montfoort Vitaal

Algemeen

Linschoten en Montfoort doen mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2021. Vanaf 11 mei wordt er elke week, ongeveer twintig weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt gewandeld. Wandelt u mee?

Wat is de Nationale Diabetes Challenge?

De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelevenement van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is gezellig en goed voor je gezondheid. De wandelingen zijn bedoeld voor zowel mensen met diabetes, als zonder diabetes. Bewegen is namelijk goed voor iedereen!

Op donderdag 22 april organiseert leefstijl- en vitaliteitscoach Barbara Griffioen van 19.30 tot 20.30 uur een informatiebijeenkomst over de Diabetes Challenge online. Iedereen die interesse heeft is welkom. Aanmelden voor de bijeenkomst kan door te mailen naar vitaliteit@barbaragriffioen.nl of bellen/appen naar 06-40207132.

Afbeelding
Open ochtend Hospice De Mantelmeeuw 20 minuten geleden
Afbeelding
Voetbalprogramma 2 uur geleden
Afbeelding
Orgelbespeling in Oudewater 3 uur geleden
Twee Montfoortse studentes van het Kalsbeekcollege, Julia Groen en Gwen Hoogenboom, zetten zich in voor een 4-5 mei glossy.
Montfoortse studenten vertellen oorlogsverhalen in 4/5 Mei glossy 17 uur geleden
De burgemeester was er om Madeliene mee te delen dat haar de eer te beurt was gevallen om haar gedicht op 4 mei te mogen voordragen.
Bijzonder gedicht voor tijdens de 4 mei-herdenking 19 uur geleden
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk.
Kinderdagopvang YellowBellies ontvangt PSO-keurmerk 22 uur geleden
Afbeelding
Linschoten in oorlogstijd door de ogen van een kind gisteren
Afbeelding
Anjerconcert 2024 2 mei, 09:00