<p>Wij zijn lang niet bij alle Montfoortenaren bekend”, zegt eigenaar Edwin Lasschuijt.</p>

Wij zijn lang niet bij alle Montfoortenaren bekend”, zegt eigenaar Edwin Lasschuijt.

(Siem van der Burg)

Adviesburo Driessen & Huntink bestaat 40 jaar

“Wij zijn lang niet bij alle Montfoortenaren bekend”, zegt eigenaar Edwin Lasschuijt. “Maar als onze klanten eenmaal ervaring met ons hebben, dan gaan ze ook niet zo snel meer naar een ander. We doen maar beperkt aan verkoop- en marketingacties. Bij ons geen driedelige pakken, slimme verkooptrucs of addertjes onder het gras. Onze positie hebben we vooral te danken aan mond-op-mondreclame. Onze klanten waarderen de persoonlijke, onafhankelijke en deskundige adviezen en de extra aandacht die ze van ons krijgen. Wij nemen de tijd voor onze klanten, zorgen ervoor dat we toegankelijk zijn en dat we onze adviezen in begrijpelijke taal uitbrengen”.

40 jaar onafhankelijk advies voor particulieren en bedrijven

“Op 1 april bestonden wij 40 jaar. We zullen het gepast en beperkt, met inachtname van alle regels, vieren”. Het buro heeft nog de naam van de oprichters. Maar sinds januari 1999 is het overgegaan naar de huidige eigenaar, Edwin Lasschuijt. “Wij zijn een zogenaamde ‘zelfstandige adviseur van de Regio Bank’. Maar niemand hoeft zich bij ons verplicht te voelen om produkten van de Regio Bank af te nemen. Wij geven echt onafhankelijke adviezen. Voor hypotheken bemiddelen we voor alle hypotheekverstrekkers. De ’bankieren-diensten’ zijn van de Regio Bank en de verzekeringen worden bij verschillende verzekeraars ondergebracht. Grote banken sluiten steeds vaker hun locale kantoren. Wij blijven in de Keizerstraat 27 gewoon open”.

Bankzaken

“Iedereen kan bij ons terecht voor alle bankzaken. Zowel particulieren als zakelijke klanten. Voor betalen, geld opnemen, geld storten, hypotheken en alle andere denkbare bankzaken. Vooral met de hypotheken hebben we het op dit moment erg druk. De rente is historisch laag. Velen willen een advies over aanpassen of oversluiten van de hypotheek. Veel hypotheekadviseurs zijn gebonden aan een bepaalde geldverstrekker, bij banken is dat eigenlijk altijd wel zo. Adviesburo Driessen & Huntink heeft daar niets mee te maken en er dus geen last van. Wij zijn onafhankelijk. Daardoor kunnen wij met alle geldverstrekkers zaken doen.

Wij zoeken voor elke klant (gratis) naar de beste opties. Als daarna besloten wordt dat wij de hypotheek (of het oversluiten) mogen regelen, dan vragen we daar uiteraard een vergoeding voor. Wij weten uit de reacties van onze klanten dat onze tarieven scherp zijn.

Verzekeringen

“Wij adviseren particulieren op vele verzekeringsterreinen en beheren verzekerings-portefeuilles. Bijvoorbeeld voor brand-, opstal-, glas-, uitvaart-, rechtsbijstand-, reis-, zorg-, auto-, motor-, en aansprakelijkheidsverzekeringen. Wij adviseren waar de verzekeringen het beste kunnen worden ondergebracht, afhankelijk van de situatie van de klant. Ook de afhandeling van schades nemen wij uit handen. Zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor bedrijfsverzekeringen, employee benefits en pensioenregelingen. Ondernemen is risico’s nemen. Maar het betekent ook dat regelmatig de afweging gemaakt moet worden of het risico zelf gedragen moet worden of dat verzekeren een veiligere optie is. Wij begeleiden bedrijven graag bij een risico-analyse, de risicobeheersing binnen de onderneming en beheren ook voor hen de verzekeringsportefeuilles”.

Bijzondere actie van 1 april 2021 tot en met 31 maart 2022

“Eigenlijk doen we maar zelden iets met commerciële acties. In ons jubileumjaar maken we daar een uitzondering op. Onder alle klanten die bij ons het komende jaar een hypotheek afsluiten (of oversluiten) wordt een waardebon van e 250,- verloot die te besteden is bij ‘Bij Ons Binnen, Hoogstraat 31, 3417 HA Montfoort.

Kom eens langs of maak een afspraak

Bij Driessen & Heutink kunt u voor alle verzekerings- en bancaire diensten terecht. Alles onder een dak. Stap eens binnen (Keizerstraat 27, 3417 EA Montfoort) of maak een afspraak voor een oriënterend gesprek (telefonisch 0348-473969 of via mail info@driessenhuntink.nl). Kijk voor meer informatie op onze site www.driessenhuntink.nl

Meer berichten