<p pstyle="BODY">Jarige job Theo Pijper met zanger Marcel van Sas die op zijn verjaardag kwam optreden.</p>

Jarige job Theo Pijper met zanger Marcel van Sas die op zijn verjaardag kwam optreden.

(Sjoukje Dijkstra)

Een onverwacht feestje voor Theo’s 75e verjaardag

Je wordt niet elke dag 75. Dat moeten ook familieleden en vrouw van Theo Pijper gedacht hebben, toen ze stiekem een verjaardagsfeestje voorbereidden. Eerste Paasdag was het zover. Vrolijke muziek klonk voor Theo's appartement aan de Parklaan in Montfoort. "Leef alsof het je laatste dag is. Leef! Pak alles wat je kan!"

Jarige Job, Theo Pijper, wist nergens van: "Het was een complete verrassing! Ik moest een stukje wandelen met de kleine meid", vertelt hij. Zijn vrouw en gasten moeten daarom lachen. "Toen kwamen we terug en zag ik Marcel met de bus komen. Toen dacht ik al: 'Oh jee!'" Hij vindt het hartstikke leuk om zo in het zonnetje gezet te worden. "Het is ook nog mooi weer. Dus, kan het prima zo. Je moet toch wat he, met corona."

Marcel van Sas is zanger en voor deze gelegenheid gaat hij graag met Theo op de foto. Hij wil zijn nieuwe nummer ten gehore brengen. "Dat heb ik geschreven over de coronatijd. Hij zingt hoe hij de goede oude tijd mist. "Het is een eeuwigheid geleden. Iedereen wil terug naar het oude." Zijn toehoorders genieten van de muziek. Het feestje gaat nog even door. Theo wordt door zijn gasten gefeliciteerd. Even later is het feest afgelopen." Alleen de ballonnen buiten bij Theo's appartement verraadden nog dat hier net een feestje was.

Sjoukje Dijkstra

Meer berichten