Afbeelding
pr

Fotowedstrijd Oude Hollandse Waterlinie

Algemeen

De Stichting Oude Hollandse Waterlinie houdt dit jaar (in de aanloop naar het jubileum) een fotowedstrijd waar iedereen aan deel kan nemen. Het thema is: 'Ode aan het landschap van de Oude Hollandse Waterlinie'.

Op de site van de stichting, www.oudehollandsewaterlinie.nl, en op hun facebook- en of instagram-account kunt u alles vinden over de OHW en inspiratie opdoen voor uw foto. Er zijn drie geldprijzen te winnen van 150, 100 en 50 euro, toe te kennen door een jury.

Voorwaarden zijn dat de foto die u instuurt recent door de inzender zelf gemaakt is in het gebied van de Oude Hollandse Waterlinie dat hij minimaal 1,5 Mb groot is (voldoende groot voor publicatie) en dat je als inzender de Stichting toestemming geeft de foto te gebruiken voor publicatie.

De foto moet vóór 24 september van dit jaar ingezonden worden aan de projectleider Martien Bakhuizen, m.bakhuizen@ohwl.nl en voorzien zijn van een korte toelichting (wat en waar).

Veel succes!

Afbeelding
Oldtimer Scania's in de IJsselstreek 9 uur geleden
Afbeelding
Nationale Molendagen bij de Cabauwse molen 10 uur geleden
Afbeelding
Winkel in Oudewater en maak kans op één van de vele cadeaubonnen 11 uur geleden
Afbeelding
Chip en/of registreer uw huisdier 16 uur geleden
Afbeelding
Uit het leven gegrepen: Vrijheid 19 uur geleden
Afbeelding
The Amazing Stroopwafels komen in Montfoort 9 mei, 19:00
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum.
Met de Zonnebloem naar het winkelcentrum 9 mei, 18:00
Van de solo theatervoorstelling 'Enkeltje Holandija' het waargebeurde vluchtverhaal van Ismir Hero uit Serajevo, uit de Bosnische oorlog in 1994, was eenieder diep onder de indruk.
Enkeltje Holandija, daar word je stil van 9 mei, 17:00