Prijzenregen bij Studio Max Dance

Afgelopen zondag namen drie wedstrijdteams van Studio Max Dance deel aan landelijke online-danswedstrijden. Waar ze normaal op grote podia staan in verschillende theaters in Nederland, waren de wedstrijden deze keer online te volgen via een streamingdienst. De teams vielen alle drie in de prijzen!

Een week geleden hebben alle teams toffe dansvideo's opgenomen, en deze zijn ingestuurd naar de organisatie. Op deze manier hebben alle dansers toch een podium gekregen, hoe tof is dat! De spanning was om te snijden: alle dansers zaten thuis voor hun televisie om de concurrentie te bekijken en uiteraard hun eigen mooie video. Toen het tijd was voor de uitslag zat ook coach Maxime met haar neus bijna in de tv.

De uitslag: 'Mini-Max' eerste prijs! 'Dance To The Max' derde prijs! En als klap op de vuurpijl: 'MaxCrew' gepromoveerd!

Alle verzamelde punten worden uiteindelijk bij elkaar opgeteld voor de grote finale - het Nederlands Kampioenschap. Dit belooft heel wat voor de komende (online) wedstrijden! Maar ergens hoopt vooral coach Maxime dat de dansers toch nog een theaterpodium krijgen dit seizoen. "Een echt podium maakt alles toch wel echt helemaal af, het is magisch!"

Meer berichten