Afbeelding
EBBES-FOTOGRAFIE

E-fiber verwelkomt Youfone op het glasvezelnetwerk

Algemeen

Een nieuwe glasvezelprovider komt het glasvezelnetwerk van E-Fiber versterken. Vanaf 11 februari kunnen de diensten van Youfone worden afgenomen op het glasvezelnetwerk. Hiermee hebben de inwoners in alle E-Fiber gebieden de keuze tot wel tien verschillende providers.

Youfone

Sinds 2008 is Youfone een onafhankelijke telecomprovider die diensten aanbiedt aan particuliere en zakelijke klanten. Eind 2017 zijn zij toegetreden tot de alles-in-1 markt (internet, tv & bellen). Gerard Overmars, CCO van E-Fiber, is zeer te spreken over de komst van de nieuwe provider: "We zijn blij dat Youfone als belangrijke nationale speler op het gebied van mobiele en thuis diensten, internet- en tv-diensten gaat leveren via ons glasvezelnetwerk en zien het als een waardevolle toevoeging van het aanbod".

Introductieaanbod

Youfone is altijd op zoek naar slimme innovatieve producten en diensten voor een scherpe prijs. Speciaal voor haar toetreding tot het E-Fiber netwerk komt Youfone met een aantrekkelijk introductieaanbod voor alle consumenten met o.a. één jaar gratis ESPN Eredivisie. Deze actie is terug te vinden op e-fiber.nl.

Open netwerk

E-Fiber legt een open glasvezelnetwerk aan, dit betekent dat alle aanbieders welkom zijn op het netwerk. Zo kunnen huishoudens en bedrijven zelf kiezen welke provider het beste bij hen past. Daarbij is er tevens keuze uit kleinere en lokale glasvezelexperts. Dit biedt veel meer keuzevrijheid en brengt voordelen met zich mee zoals persoonlijke aandacht en goede service.

Over E-Fiber

E-Fiber is een bedrijf dat gespecialiseerd is in de aanleg van glasvezel. E-Fiber vindt dat iedereen in Nederland recht heeft op snel en betrouwbaar internet. Waar je ook woont, van het stadshart tot in de polder. Daarom investeert E-Fiber in infrastructuur, innovatie, techniek én in mensen. Om zo een uniek 'open' glasvezelnetwerk aan te leggen waarop iedere provider zijn diensten mag leveren.

Afbeelding
Oranjevereniging Koningin Juliana Haastrecht pakt 'Groots' uit ter ere van 110-jarig bestaan 20 minuten geleden
Koor aan de oranjebitter.
Koffieochtend in Dorpshuis De Vaart 2 uur geleden
Afbeelding
Railfiets 5 uur geleden
Afbeelding
FC Oudewater Dames 1 kampioen 19 uur geleden
Wethouder Jonkers opende de nieuwe fietsroute.
Succesvol fietsexamen in Montfoort ondanks regen en wind 20 uur geleden
Er werden veel spelletjes en puzzels verkocht.
Mooie opbrengst voor Hervormde kerk dankzij drukbezochte rommelmarkt 21 uur geleden
Onder een tunnel van schoongeborstelde ijsselsteentjes uit de 13e eeuw.
Onder de brug gisteren
Afbeelding
Copycat van Christo in Oudewater? 24 apr, 12:00