Afbeelding
Rob Severein

Oliebollen en appelflappen

Algemeen

Al ruim 70 jaar worden door de leden en vele vrijwilligers van muziekvereniging Oefening Baart Kunst op de 31e december oliebollen en appelbeignets gebakken en bezorgd in Driebruggen, Hogebrug, Waarder, Reeuwijk, Bodegraven en Nieuwerbrug. Zelfs in Haastrecht, Montfoort, Utrecht en Woerden zijn er trouwe liefhebbers van de ambachtelijke overheerlijke oliebollen en appelbeignets van OBK Driebruggen.

Om dit jaar over te slaan is voor OBK absoluut geen optie. "We liggen als vereniging nagenoeg stil maar we willen voor onze afnemers toch aan de verwachtingen voldoen door voor de jaarwisseling toch lekkere oliebollen en appelflappen te kunnen leveren. Daarbij is he,t om eerlijk te zijn, ook voor het voortbestaan van de vereniging van het grootste belang deze actie te houden."

Oliebollen en appelflappen

De jaarlijkse traditie van muziekvereniging Oefening Baart Kunst Driebruggen zal er dit jaar helemaal anders uit gaan zien. Er is een creatieve en veilige oplossing gevonden door het mogelijk te maken om de oliebollen en/of appelbeignets online te bestellen. Ze worden dan als vanouds bij u afgeleverd op donderdag 31 december tussen 08.00 tot 14.00 uur.
Vanaf zaterdag 5 december tot en met woensdag 16 december zal er op de website van OBK www.obkdriebruggen.com een bestelformulier geopend zijn waar men de oliebollen en appelflappen kan kopen en afrekenen.

"Normaal gesproken kochten we de ingrediënten zelf in en gingen we zelf beslag maken en bakken. Nu zijn we tot een goede en veilige oplossing gekomen door de bollen en appelflappen gebakken en al in te kopen. "We hebben vertrouwen en smakelijke verwachtingen in en van deze oplossing."

Zet hem dus alvast in de agenda: bestelling doorgeven vanaf zaterdag 5 december tot woensdag 16 december.

Bestellingen via de telefoon kunnen natuurlijk ook. Deze kunt u doorgeven aan: Gea van Esschoten 0348-501806 of Geert-Jan Hoogendoorn 0348-501473.

Afbeelding
Taizéviering in Haasrecht 39 minuten geleden
Afbeelding
Kostschool in Oudewater van binnenuit 14 uur geleden
Afbeelding
Muziekduo Katakat treedt op in de soos 21 uur geleden
Afbeelding
Psalmzangavond met bovenstem in Montfoort gisteren
Het natuurgebied Bilwijk is niet langer toegankelijk voor honden.
Honden niet meer toegestaan in natuurgebied Bilwijk 22 feb, 19:00
Afbeelding
Benschopse vrouwen samen op weg naar Pasen 22 feb, 17:00
Afbeelding
Alle kinderen in Montfoort een zwemdiploma 22 feb, 12:00
Daphne van Kooten.
Debuut en vijfmaal goud bij Nederlandse Kampioenschappen 22 feb, 09:00