Afbeelding

Jacob van Schaik programmamanager bij Ondernemingskring Krimpenerwaard

Algemeen

Jacob van Schaik uit Haastrecht is als programmamanager aangesteld bij de Ondernemingskring Krimpenerwaard. Met zijn aanstelling wordt een volgende stap naar verdere professionalisering gezet. Jan Duel van Dekker Transport kwam in een eerder stadium het bestuur versterken. Met de komst van Jacob van Schaik hoopt het bestuur zich nog beter in te kunnen zetten om de belangen van haar leden binnen en buiten de Waard te kunnen behartigen.

Bij de fusie juni 2019 van de ondernemerskringen Stolwijk-Haastrecht-Vlist, Bergambacht, Schoonhoven en Nederlek was de uitdrukkelijke wens om tot een verdere professionalisering te komen. Een meer permanente vertegenwoordiging om de belangen van de leden goed te behartigen. De programmamanager onderhoudt contact met de diverse stakeholders en heeft een verbindende rol binnen de vereniging. Dit gebeurt allemaal in samenspraak met het bestuur.

De ondernemerskring wil de materiële en immateriële belangen van alle ondernemers in de Handel, Nijverheid, Industrie en Dienstverlening in de Krimpenerwaard behartigen. Zij wil met alle relevante stakeholders, w.o. de lokale overheden in gesprek en zo bevorderen dat de Krimpenerwaard een vitale regio blijft.

Zij heeft een ledenbestand van meer dan 300 bedrijven. Dit netwerk biedt de ondernemers een bron van kennis en inspiratie en kansen voor samenwerking en business.

Cees Reichard

Een grutto op Het Beloken Land, in een plas drasgebiedje, waar hij zich goed thuis voelt.
Lezing 'Weidevogelwellness Het Beloken Land' 32 minuten geleden
Het is weer gelukt een prachtig en 'voor-ieder-wat'-programma te maken voor Koningsdag.
Koningsdag in Oudewater 14 uur geleden
Afbeelding
Uit het leven gegrepen 21 uur geleden
Afbeelding
Opbrengst Reuma collecte 2024 gisteren
Afbeelding
Comité 4 en 5 mei Oudewater zoekt meedenkers 21 apr, 19:00
Gerben Olsthoorn (li) en Kees van Schaick in de polders.
Nieuwe gebiedscoöperatie in de polders rond Oudewater 21 apr, 17:00
Afbeelding
Lustrum voor voetbalvereniging Linschoten 21 apr, 12:00
Afbeelding
Lijst van gevonden en vermiste dieren 21 apr, 09:00