<p>De Pro-Sup-jongens namen de speciale wisselbeker in ontvangst. </p>

De Pro-Sup-jongens namen de speciale wisselbeker in ontvangst.

(pr)

Vierde NK SUPPOLO was een feestje

Zaterdag 19 september werd het vierde NK SUPPOLO gehouden in Ons Statenbad. Dit evenement is voor het vierde jaar op rij georganiseerd door SBZO, het Watersportverbond en Pro-Sup.

Zes teams, waaronder twee damesteams, streden om de felbegeerde wisselbeker. De twee buitenlandse teams die zich op voorhand hadden ingeschreven, hadden ervoor gekozen niet te komen in verband met de aangescherpte coronamaatregelen.

Het zonnetje scheen, het zwembadwater was op temperatuur, er was publiek en een hele gezellige sfeer. Kortom de perfecte omstandigheden voor een middag suppolowedstrijden. Er werd in een poulefase gespeeld, hierna volgde de troostfinale, de twee halve finales, de wedstrijd om het beste damesteam en ter afsluiting de finale.

De troostfinale werd gewonnen door de Statenboys. Het beste damesteam was de High Tree Ladies, de dames van Scheele Boele's werden tweede.

In de finale streden de Old Men II tegen de Pro-Sup jongens onder 19 jaar. Het was een spannende finale waarin de teams gelijk opgingen. Uiteindelijk wonnen de Pro-Sup jongens.

Tijdens de prijsuitreiking werden de teams gehuldigd met een medaille van het Watersportverbond. De Pro-Sup-jongens namen de speciale wisselbeker in ontvangst. Op naar volgend jaar, een speciale jubileum editie!

Meer berichten